Ето кои продукти съдържат естроген – хормонът на женската младост! Една

...
Ето кои продукти съдържат естроген – хормонът на
женската младост! Една
Коментари Харесай

Продукти, съдържащи естроген – хормонът на женската младост

Ето кои артикули съдържат естроген – хормонът на женската младост!

Една жена винаги иска да наподобява добре и да бъде красива. Но хубостта идва от вътрешната страна, и то най-вече от здравето. А здравето на дамата мощно се въздейства от хормоните в организма. Едната група хормони са точно женските, наречени “естрогени ”. По принцип ги има и в мъжкото тяло, само че в доста по-малки количества. В този случай те могат да повлияят на положението на външния тип и здравето на мъжете единствено в обстановка на изтъкнат остатък на естроген.

Храни, богати на естроген:

Ленено семе.

Това е артикул № 1 във връзка с количеството растителни хормони (група лигнани с естрогенна активност). В допълнение към хормоналното деяние, лененото семе има доста други полезни свойства за женското тяло (противотуморно, пречистване на тялото, антиоксидантни свойства ).

Лененото семе се използва в земна форма с огромно количество течност (като трици или овесени ядки). Добавя се към зърнени храни или се употребява с мед. Терапевтична (максимална) доза – 2 супени лъжици дневно. Растителният хормон лигнан се съдържа също в сусамовото и слънчогледовото семе.

Бобови растения.

Бобовите растения (зелен грах, боб, нахут) и най-много соята съдържат изофлавони, вид фитоестрогени. Но лекарите от ден на ден настояват, че огромното количество соя не е добро за тялото. Освен това, съгласно последните данни, 90% от соята е генномодифицирана.

Затова добавяме друг тип бобова просвета – лещата. Това е просто неповторим артикул за дамите: лещата съдържа оптимално количество протеини за растителен продукт; готви се само за 15-20 минути; лещата също съдържа триптофан, който се трансформира в серотонин, който облекчава депресията.

Овесени трици.

Кафе.

Проучване, проведено с дами, които са консумирали на ден до 500 мл кафе, демонстрира, че 90% от изследваните имат увеличено равнище на естроген със 70%. Обърнете внимание на това, че нарасналите равнища естроген пречат на дамите да понижат тежестта си в долната част на корема и бедрата. Затова феновете на кафето, които желаят да отслабнат, трябва да спрат да пият кафе.

Кайсии.

От всички плодове кайсиите са с най-високо наличие на хормона лигнан. Можете да ядете пресни или сушени кайсии. Между другото, на известния народ Хунза, които са станали известни със своето здраве и дългоденствие, кайсиите са главната храна през цялата година.

Този растителен хормон се съдържа и в продуктите от скотски генезис, само че все още всички лекари са безапелационни, че е нежелателно да се употребяват за повишение на нивото на хормоните.

Това се дължи на факта, че всички модерни артикули като месо и мляко идват към този момент с хормонални добавки и съдържат разнообразни химически препарати, които подтикват бързото развитие на животните.

Вижте още: Яжте цвекло всеки ден и вижте какво ще се случи с тялото ви!

Естрогените също участват в следните билки:

градински чай;хмел;корен от женшен;арника;лайка;липа;корен от женско биле.
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР