Ето какво вещаят картите таро за седмицата 27 декември -

...
Ето какво вещаят картите таро за седмицата 27 декември -
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 27 декември - 2 януари

Ето какво вещаят картите таро за седмицата 27 декември - 2 януари.


Понеделник - Четворка жезли
Тази карта вещае интервал на мира, през който ще се отворите към живота и неговите наслади. Най-трудният стадий към този момент е към своя край. Най-после ще откриете спокойствието, за което мечтаете. Оценете напъните, които другите поставят поради вас.


Вторник - Десетка жезли
Това е картата на мрачното въодушевление, показваща, че сте очаквали прекалено много, само че от позитивните ви упования не е останала и диря.
Не забравяйте, че от време на време просто би трябвало да погледнете по друг метод на света.


Сряда - Двойка пентакли
Несериозното ви държание може да докара до отрицателни последствия този ден. Днес за вас нямат значение нито парите, нито близките. Запомнете, че в случай че спечелите, ще спечелите малко, а в случай че загубите, ще загубите всичко.


Четвъртък - Магьосникът
Картата отбелязва разум, досетливост, дейна житейска позиция. Днес всичко, с което ще се заемете, ще приключи с триумф. Вгледайте се в индивида до вас, само че не му гласувайте прекомерно огромно доверие.


Петък - Влюбените
Тази карта дава обещание дълбоки прочувствени прекарвания. Ще срещнете човек, на който може да се доверите изцяло.


Събота - Шестица жезли
Картата вещае благосъстояние, непоклатимост, цялост на живота и убеденост в бъдещето. Финансовият триумф, който дълго очаквате и заслужавате, ще пристигна при вас. Въпреки позитивните вероятности за бъдещето, въпреки всичко ще би трябвало да преодолеете някои компликации и трудности.


Неделя - Тройка мечове
Тази карта значи избор, който няма нищо общо с възприятията. Моментът е подобаващ да се откажете от взаимозависимост, която е оказала отрицателно въздействие върху живота ви. С верните дейности се отървете от нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР