Ето какво ще се случи във вторник в поредната серия

...
Ето какво ще се случи във вторник в поредната серия
Коментари Харесай

Днес в Безмилостен град-Сехер вижда, че Джемре не се е прибирала цяла нощ, Джерен продължава да манипулира майка си

Ето какво ще се случи във вторник в следващата серия на хитовата поредност „ Безмилостен град “, излъчена от понеделник до петък по bTV.

Джемре желае от Дженк да признае на Недим какво му е сторил и да осъзнае, че не той, а Шениз е отговорната.

Агях предизвестява охранителите си да се държат обикновено, само че да заострят вниманието си и пиле не би трябвало да прехвръкне до настъпването на датата.

Джерен упреква сестра си, че предната вечер е била с Дженк. Тя, от своя страна, я упреква, че мечтае да стане жена на Дженк.

Сехер им споделя, че се срами от тях, и че за нея те не са сестри. Настоява да се приберат на село.Сехер се кара с Джемре, тъй като мисли, че тя е прекарала нощта с Дженк. Джемре не желае да издаде тайната на Дженк. Сехер си мисли, че щерка ѝ не може да приключи връзката си с богаташа. Джемре декларира, че ще остане в имението. Джерен споделя на баба си, че сестра ѝ преднамерено желае да остане.

Недим получава халюцинации. Шениз му споделя, че ще пробват нова терапия. Той я хваща за врата, искайки да я убие. Дженк влиза в стаята му.

Дамла записва своето видео, само че чува виковете на майка си. Отива в стаята на Недим и се пробва да избави Шениз. Дженк стои настрани, а Агях го укорява, че не се е намесил.

Шениз благодари на брачна половинка си, че я избавил.

Джемре споделя на Агях, че би желала да наглежда Недим през нощта. Той я пита какъв е казусът и за какво Недим се е влошил. Девойката му отвръща, че не знае.

Сехер вижда, че Джемре не се е прибирала цяла нощ, и хуква да търси щерка си. Качва се в стаята на Недим и вижда момичето да дреме на фотьойла до болния. Джемре е взела спринцовката с лекарството и се кани да разбере какво е наличието ѝ.

Агях пита доктора какво е принудило Недим да стане толкоз нападателен.

Дженк отива при майка си. Извинява се, че не си е мръднал пръста да я избави, а Шениз му отвръща, че му прости. Дженк обаче ѝ декларира, че той не може да ѝ елементарни. Шениз търси спринцовката. Дженк ѝ споделя да спре.

Шениз се обажда на Джеенк да вземе спринцовката от Джемре.

Дженк отива при сестрата и желае спринцовката. Джемре дава отговор, че той не е реагирал на дейностите на Недим. Умолява го да не се държи по този начин. Дженк взима чантата на Джемре и ѝ дава обещание да попречи на майка си. Спринцовката обаче не е там.

Сехер е объркана и не може да разбере дъщерите си.

Джерен изяснява на майка си, че Джемре ѝ взима облеклата. Сехер отваря шкафа на Джемре и вижда колието.

Агях вижда, че жена му приказва с доктора.

Джерен продължава да манипулира майка си. Сехер взима гривната и потегля.

Агях подрежда да проследят Дженк.

Джемре се среща със своя другарка и ѝ дава спринцовката, с цел да направи разбор на лекарството. Девойката дава за разбор и едно от хапчетата, които Недим приема.

Дженк отива на брега и разсъждава върху думите на Джемре. Агях е след него. Той желае да си поговорят по мъжки.

Сехер отива в бижутерийния магазин. Казват ѝ, че гривната е тяхна. От там оповестяват, че бижуто е купено от Дженк Карачай. Шениз се намесва…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР