Ето какво публикува шоуменът в социалните мрежи:Преди няколко дни прекрасните

...
Ето какво публикува шоуменът в социалните мрежи:Преди няколко дни прекрасните
Коментари Харесай

Слави към златните момичета: Горе главите! И без това световно ще си останете нашите шампионки

Ето какво разгласява шоуменът в обществените мрежи:

" Преди няколко дни прелестните девойки от ансамбъла ни по художествена гимнастика отпътуваха за Япония, където на следващия ден стартира международното състезание. Това трябваше да е последното съревнование на този извънредно сполучлив отбор и девойките се готвеха за едно мощно и почтено отдръпване от художествената гимнастика. 
За страдание, през днешния ден стана ясно, че ансамбълът ни няма да вземе присъединяване в шампионата, тъй като Лаура е получила мощни болки и лекарят на тима е решил, че положението й не разрешава да играе. При заминаването си за Япония девойките споделиха, че желаят да се насладят като за последно на това съревнование и да го изживеят, както сподели самата Лаура на летището. 
Не мога да си показва какво значи за един професионален състезател ориста да му отнеме последното съревнование. Дори не мога да си показва какво изпитват сега нашите девойки. Тъга, отчаяние, гняв, болежка. 
И си мисля, че тъкмо в този момент те най-вече се нуждаят от нашата поддръжка. Защото я заслужават.
Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, вие ни донесохте толкоз доста мотиви за наслада и за национална горделивост. Вие бяхте първият отбор в историята, който донесе на България златни олимпийски медали!
Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, така и така международно състезание, вие ще си останете нашите шампионки, нашите диамантени девойки! Горе главите! 
Накрая да пожелаем триумф и на двете българки – Боряна Калейн и Таня Воложанина, които ще показват България в самостоятелните надпревари на международното състезание. 
Успех, девойки! "
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР