Ето какво пише той:Така мисля!Нека го кажа кратко, ясно и

...
Ето какво пише той:Така мисля!Нека го кажа кратко, ясно и
Коментари Харесай

Антон Тодоров от ГЕРБ с критика към НАТО и ЕС: В България се налага милиционерска хунта, а това не ви прави никакво впечатление

Ето какво написа той:

" Така мисля!

Нека го кажа малко, ясно и доста непосредствено:

Членствата ни в НАТО и Европейски Съюз няма никакъв смисъл, в случай че те не ни защищават от налагането на тирания и политически репресии, в случай че не ни подсигуряват отбрана на политическия плурализъм и съществени свободи. Абсурдно е в отечеството ни да се постанова милиционерска хунта и това да не прави никакво усещане на Вас, западните ни сътрудници. Иначе посланиците Ви тук не биха мълчали като риби. Нека допълня - от няколко месеца длъжностен вътрешен министър в България е човек, който е бил част от репресивния следствен уред на тоталитарната комунистическа страна преди 10 ноември 1989 година Това проболшевишко неполезно изкопаемо организира репресии, които нарушават политическите права на българските жители и нарушава съществени закони, включително Конституцията.

Лицето Бойко Рашков прави това под персоналната диктовка на някогашния член на оповестената за незаконна Българска комунистическа партия и заместител на плана на ген. Решетников за изваждане на България от НАТО - Румен Радев. Този човек също нарушава непрестанно Конституцията и това беше верифицирано от най-авторитетните ни конституционалисти. Що за съдружници сте, откакто нарушаването на главния ни закон от политик не Ви прави усещане? Това непоносим двоен стандарт ли е или отблясък от нечестна договорка с лицето Радев, който сте хванали за... поради горните му зависимости от Кремъл?! Въпросът е риторичен!

И още - имаме претендент за министър-председател, който съгласно българските закони е нарушител - заявил е документ с погрешно наличие. Този човек е толериран от едно от съюзническите посолства и даже името му се появява в публични изявления на американския президент. Това двоен стандарт ли е, немарливост ли е, насмешка с стремежа на нас, българите, към правова страна ли е, или римейк на убеждението на демократа Рузвелт, че е " кучи наследник, само че наш кучи наследник ". Колко кучи синове Ви трябват в България и цената за това тирания ли е - припомнете си, че думите на Рузвелт са казани за диктатора Сомоса Гарсия.

Накрая - не си навличайте този безконечен срам, този позор пред българите и грях пред Бога! Освестете се и излезте с безапелационна, ясна и недвусмислена позиция, както го направихте, когато същият заместител на Кремъл сподели, че " Крим е съветски ". Не ставайте съучастници в погребването на България, в случай че това не е задачата Ви - в което към момента нямам доверие. Застанете паралелно до нас, българските жители, в опазването на нашите права и свободи, тъй като цената за това е единството и силата на свободния свят - оня свободен свят, който ни даваше мощ, виталитет и концепция за бъдеще през мрачните години на студената война.

Антон Тодоров, политолог и изследовател
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР