Ето какво още каза той:Нещата бяха предопределени, бюджетът трябваше да

...
Ето какво още каза той:Нещата бяха предопределени, бюджетът трябваше да
Коментари Харесай

Проф. Гарабед Минасян за бюджета: Трябва да се гледа в перспектива, а не само текущите проблеми

Ето какво още сподели той:

Нещата бяха предопределени, бюджетът трябваше да мине, изначало беше ясно, че ще има корекции, чупене на ръце, заклинания тъй че по какъв начин може когато се дискутира значим закон да не се обади някой депутат.

Навремето се разгласиха значими промени, които се обсъждаха обществено, събираха се и след съвещание по предприятия, региони, се вършиха оферти и се споделяше, че ще се разискват. Приказки. Същото става и в този момент.

Спецификата на този бюджет е, че се приема през втората половина на годината.

Отново има доста въпросителни - дали това държавно управление ще продължава по този начин? Много по-вероятно е това държавно управление да продължава да действа. Голямото болшинство от народните представители не са заинтригувани да има ново държавно управление - само „ Възраждане “ имат интерес.

Акцентите от министър-председателя бяха Шенген и еврозоната, Шенген няма да стане, тъй като австрийците не престават да стачкуват и имат право. Това, което виждам като вътрешен порядък във връзка с пришълци в страната като влизане и излизане, не е безнаказано.

Това, върху което се натъртва и профсъюзите надават писък ненапълно с право, повече с право, е ориентирано към обществената политика и настоящи проблеми, свързани с приходи на популацията, главно в обществения бранш. Това, което става в обществения бранш, дава сигнал на частния бранш, той се преценява с тях и ги последваща. Доходите в обществения бранш изпреварват тези в частния.

Публичните приходи дават звук за развиване в подоходната система.

Осмислянето е слаба линия на това държавно управление - не се ангажира със положението на стопанската система, нещата са по-формални.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР