Ето какво направихме за достъпна София“, обяви в днешния си

...
Ето какво направихме за достъпна София“, обяви в днешния си
Коментари Харесай

Георги Георгиев: За достъпна София изграждаме 700 000 кв. м тротоари, обновяваме 115 спирки, строим етажни паркинги в кварталите

„ Ето какво направихме за налична София “, разгласи в днешния си клип за 102-те изпълнени задания в столицата претендентът за общински консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

Той изреди постигнатото:
Осигурихме финансиране за създаване на близо 700 000 кв. м. тротоари в София – единствено през тази година обновихме близо 3 пъти повече повърхност по отношение на предходната.Възложихме обновяването на 115 спирки на градския превоз, като към този момент имаме позволение за 70 от тях.Създадохме стратегия за създаване на етажни паркинги в кварталите.Вече е подготвен 4-етажният паркинг в „ Надежда “ за 320 автомобила.Работим по построяването на паркинг в „ Младост 3 “.На пазара „ Ситняково “ към този момент строим следващия общински паркинг със спортна площадка на последното равнище.Защитихме плана за реорганизация на стадион „ Българска войска “ и по този начин връщаме 40 дка от Борисовата градина на софиянци.Осигурихме 5 млн. лева за реновиране и създаване на 150 детски площадки, а с моята самодейност „ ДоброДЕТЕлите на София “ успяхме да притеглим още над 800 000 лева дарения от частния бизнес, които ще бъдат вложени в разнообразни квартали.
„ Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 76 и ме подкрепете с преференция номер 102 за общински консултант. Имате 102 аргументи да гласувате с преференция за мен - поради 102 изпълнени задания “, приканва Георгиев.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР