Ето какво написа генерал Димитър Шивиков в социалната мрежа Фейсбук:

...
Ето какво написа генерал Димитър Шивиков в социалната мрежа Фейсбук:
Коментари Харесай

Генерал Шивиков изригна заради гей брошурите: Как да наричаме педера**ите?

Ето какво написа военачалник Димитър Шивиков в обществената мрежа Facebook: " Непрекъснато ще обявявам мнението и няма да ме спрете. Педерас..те, лесбийките и джендърите са такива. Как да ги назоваваме? Цветята на България ли? Не ме блокирайте и къде виждате нарушение на общоприетите правила за езика на омразата? Аз желая да пребивавам в естествена страна, а не в страна с цензура. Долу ръцете от българските деца! Родители, това ли желаете, някакви изменници и поддръжници на непознати ползи да объркват визиите на децата ни за мъжа и дамата и взаимоотношенията сред тях? До по кое време ще поносим това скверно отношение към нас от самоопределилия се хайлайф?

Ние не сме дебили, ние не сме жертвени агнета. В Словения народен представител напусна Народното събрание, тъй като направи опит, открадвайки сандвич, а ние ги поносим ли, поносим нашите антинародни представители. Незабавна оставка на двамата министри, позволили гаврата с децата ни и уволняване на всички лица по веригата, популяризирали пасквила за педера..ите, лесбийките, джендърите и всевъзможни сходни изчадия. Нашите деца са момчета и девойки.

Това към този момент минава всевъзможни граници на приемливост. Или излизаме на улицата да защитим правата си или изчезваме като народ. Да излезем по площадите на 16 март и да почистим Отечеството от предателите! " Всичко се състои в нашите задружни сили. “ и " Дела трябват, а не думи. “ да осъществим заветите на Апостола и да си върнем Родината! "...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР