Ето какво написа Александър Симов: "Мога и приемам критика за

...
Ето какво написа Александър Симов: "Мога и приемам критика за
Коментари Харесай

Депутатът Сашо Симов с громящо изказване за изборите и грешките на БСП

Ето какво написа Александър Симов:

"Мога и одобрявам рецензия за резултата на Българска социалистическа партия от хора, които действително са се борили, от хора, които знаят какво е да се изправиш против тази паяжина от пари, феодални схеми, наедрял бизнес и медийна мътилка. Да, рецензията им нагарча, само че я одобрявам. Очевидно Българска социалистическа партия би трябвало да продължи смяната в себе си, с цел да може да стане достоверен изразител на недоволството.

Но след всички избори още веднъж и още веднъж чувам по какъв начин трябвало да има нещо ново ляво, по какъв начин от небето в идващия момент ще пристигна някакъм нов ляв план и той ще е идеален и благ и към този момент вместо да се нервирам, просто се хиля.

Докато съм жив този рефрен ще ме преследва като ария на Веселин Маринов. И тези мечтания са сантиментални, само че има един-единствен неоспорим факт в цялата тази буфонада - добра или неприятна Българска социалистическа партия е на терена против Борисов, всякога тя се опълчва, раздрусва, подвига звук и непроменяемо излиза на тепиха за следващата борба.

А доста от медийните тенори ги няма на никое място в решителните мигове. Оглеждаш се, търсиш помощ, само че нищо. И чакат края, с цел да могат ехидно да кършат пръсти и да изпадат в умопомрачителни гърчове, че всички са идиоти, че всички са едно и също и единствено те са моралните ангели.

БСП не е идеалната, само че Българска социалистическа партия е действителната левица в България. Левица, която още търси своя път и сигурно ще прави още неточности. Но тя няма по какъв начин да бъде сменена, сменена или забравена. Това няма да се случи. Защото в действителност има огромна разлика от борбите във фейсбук и политиката на място, измежду хората. Така че, в случай че желаете ново ляво, в случай че в действителност чакате обществена смяна - влезте в Българска социалистическа партия и се борете. Толкова е простичко.

Резултатът е мъчителен, само че не мисля, че е безнадежден. Българска социалистическа партия загуби, само че в случай че някой се усеща тържествено от този факт ще би трябвало да върви да си проветри мозъка. Това имах да споделям към този момент. Още ще премислям и ще се самобичувам. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР