Ето какво казва авторката за земните ангели: Те са родени

...
Ето какво казва авторката за земните ангели: Те са родени
Коментари Харесай

Има Ангели На Земята В Човешки Тела! Разберете Дали Сте Един От Тях И Как Да Ги Разпознаете!

Ето какво споделя авторката за земните ангели: „ Те са родени в човешки тела, с крилете и всичко останало. Крилете не са забележими за всички, а единствено за тези, които имат съответната дарба. В тези деца има нещо етерно, което мъчно може да се опише с думи. Няколкото, които съм срещала, имат много компликации в живота. Изпитват някаква галактическа горест за човечеството. Имат възприятието, че не са за този свят и в същото време знаят за Бог, за Духа и Светлината и претърпяват дълбочината на възприятието, провокирано от това знание. ”

И по този начин, ясно е, че има ангели в човешка форма. Те стартират да се инкарнират в човешки тела на Земята за отработване на някои привързаности и останки от по-ранни земни инкарнации от 1976г. насам. Така ще е до към 2083 година Тези същества имат за цел както да оказват помощ на хората да се развият духовно, по този начин и да си отработят проблемите и да могат да завършат процеса си на преобразяване в ангели. Един от присъщите признаци, по които можем да познаем инкарниран ангел, е в случай че има качества за ченълинг или работа с фини сили и е роден на 22-ро число на месеца. Най-често това през днешния ден са деца до 16 години. Излъчването им е доста магнетично и незабавно те карат да се влюбиш в тях, щом те погледнат. Освен това за тях е особено, че може и да се родят не на 22-ро число, а на нечетна дата, в случай че са огнена или въздушна зодия, или на четна дата или 11-то число от месеца, в случай че саземна или водна зодия. Кой знае за какво множеството се раждат момчета.

А ето по какъв начин разказва най-характерните черти на ангелите Дорийн Върчу в книгата си „ Земните ангели ”:

1. Въплътени ангели

АКО съдебна експертиза ВГЛЕДАТЕ В ОЧИТЕ НА ЕДИН ВЪПЛЪТЕН АНГЕЛ, ЩЕ ВИДИТЕ ЧИСТА, НЕЖНА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ.

• Имате миловидни лица, нормално със сърцевидна форма.

• Често се извиняват и споделят „ Съжалявам ”.

• „ Приличат на ангели ” – както мъжете, по този начин и дамите.

• Имат красиво обрисувани, пухкави устни и огромни очи като на сърна, които излъчват непорочност и обич.

• Имат проблеми с тежестта и преяждането.

• Избират специалности, посредством които да оказват помощ на хората – учители, стюардеси, медицински сестри и психолози.

• Изрусяват или изсветляват косите си, без значение към коя раса принадлежат.

• Много са доверчиви към хората.

• Трудно им е да кажат „ не ” и се усещат отговорни, в случай че някой различен им оказва помощ.

• Харесват ангелите; колекционират статуетки, книги, украшения и други неща с ангели.

• Имат спомагателни ангели-пазители.

• Аурата им е голяма – те просто сияят.

• Привличат ги хората със качества и се пробват да оказват помощ на подобен човек да развие цялостния си капацитет.

• Създават персонални връзки на взаимна взаимозависимост с наркомани и алкохолици.

• Поддържат тези проблематични взаимоотношения доста по-дълго, в сравнение с естествен човек би издържал.

2. Въплътени елементали

Ангел или Елементал? Ако се чудите към коя категория принадлежите, отговорете си на следните въпроси :

• Как се отнасям към разпоредбите? Ако сте Въплътен ангел, нормално се подчинявате на законите и се сърдите на хората, които ги нарушават. Но в случай че сте Въплътен елементал, не можете да понасяте разпоредбите и смятате хората, които им се подчиняват за „ загубеняци ”.

• Имам ли закачлив взор? Елементалите обичат да се забавляват , да вършат номера на другите и постоянно търсят мотив за забавление. Въплътените ангели са по-скоро съществени и учтиви. Ако към момента се чудите, попитайте непосредствен другар дали вижда в очите ви палави огънчета в жанр „ търсиш си белята ”. Тази присъща линия е неповторима за Елементалите. (Ако от време на време се държите „ обичайно ”, а различен път „ палаво ”, може би сте Морски ангел – хибрид сред Ангел и Елементал.)

АКО ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ НА ВЪПЛЪТЕН ЕЛЕМЕНТАЛ – ЩЕ ВИДИТЕ ПРОБЛЯСЪЦИТЕ НА ПАЛАВИ И ДЯВОЛИТИ ИСКРИЦИ.

• Какви са ми крилата? Крилата на Ангелите са с пера, до момента в който доста Елементали имат крилца като на пеперуда или водно конче. Разбира се, те са етерни, не физически.

За да разберете какви са вашите, допитайте се до ясновидец или навлезте във вътрешното си пространство ипроверете сами. Съсредоточете се върху лопатките на гърба си и вижте или почувствайте (с вътрешните си сетива) дали крилата ви са огромни, с пера – като на лебед, или по-скоро нежни и потрепващи – като на пеперуда или водно конче.

Обърнете внимание и на физическото си телосложение: Въплътените елементали нормално са слаби, с ускорена обмяна на веществата и сензитивна нервна система, до момента в който Въплътените ангели са обилни, с муден метаболизъм и уталожен темперамент. Изключение вършат представителите на Морския народ – хибрид сред Ангели и Елементали – които са по-едри.

• Как се отнасям към нездравословните привички? Повечето Въплътени ангели попадат в клопката на зависимостта в персоналните взаимоотношения, до момента в който Въплътените елементали се пристрастяват към нездравословни субстанции. Елементалите обичат да се забавляват, Ангелите – да избавят! С едно изключение – доста Въплътени ангели са пристрастени към храната.

• Какво е моето държание? Елементалите са пламенни и избухливи, до момента в който Въплътените ангели са спокойни и търпеливи (или най-малко по този начин се държат пред хората)

Въплътените елементали наподобяват съвсем като събратята си от царството на естествените духове. Те са по-големи копия на феите, джуджетата, елфите и така нататък Ето някои категории елементали: феи, самодиви, елфи, горски духчета, еднорози, въплътени животни, въплътени кристали….(Авторката разказва чертите на хората, които знаят, че принадлежат на тези категории. Ако някой се интересува, ще дам още информация.)

3. Звездни хора

ЗВЕЗДНИТЕ ХОРА ИМАТ СТРАННИ ОЧИ, НАПРИМЕР ЕКЗОТИЧЕН ЦВЯТ НА ИРИСИТЕ, НЕОБИЧАЙНА ФОРМА НА ОЧИТЕ ИЛИ НА КЛЕПАЧИТЕ.

• Чувстват, че Земята не техния дом и се чуватват отхвърлени от хората тук.

• Звездните хора имат присъщ физически образ, който ги отличава от останалите. Те рядко се вписват в средностатистическия растеж. Повечето мъже са високи и слаби, а дамите нормално са ниски, някои са слаби, други – закръглени. Разбира се, и тук има изключения, само че като предписание телата им – както и животът им – нормално излизат от нормата.

• Лицата им постоянно са тесни и удължени, изключително в случай че имат високи и слаби фигури. Лицата на по-дребните Звездни са закръглени. Вероятно планетата, от която идват, поставя отпечатък върху характерните им физически характерности.

• Звездните по целия свят имат очи с невероятна форма или цвят. Често наподобяват полумесец (като преобърната писмен знак U). На цвят са сиви, зелени или черно-кафяви и като че ли светят от вътрешната страна, сякаш откъм гърба са скрити ярки лампички. Понякога имат по-светли кръгове в ирисите.

• Тъй като не обичат да притеглят вниманиете върху себе си, те се обличат в комфортни и практични облекла, вместо да следват стилните трендове. Жените съвсем не се гримират и много-много не се занимават с косите си.

• Те имат абсурден темперамент: от една страна, те горят от предпочитание да оказват помощ на другите, даже когато не ги молят за това, а от друга, наподобяват затворени и дистанцирани, даже от време на време ги считат за „ хладни ”. Те са тук, с цел да правят добрини, без да се постанова да потъват прекомерно надълбоко в усеща и страсти, които са им непознати. По-важното за тях е да изпълнят дилемите си, в сравнение с да се въвличат в близки взаимоотношения.

• Звездните хора обичат развититв технологии и нормално са измежду първите, които си купуват (или изобретяват) най-новите уреди. Колекционират най-различни забавни мобилни телефони и всевъзможни други свръхмодерни устройства. Част от груповата им задача е да подкрепят техническия напредък и развиването на науката за богатството на човечеството.

4. Мъдреци: въплътени магьосници и вълшебници, висши жреци и жрици, заклинатели, шамани и вещици

АКО ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ НА МЪДРЕЦА, ЩЕ ВИДИТЕ ДЪЛБОКА МЪДРОСТ, ПОЗНАНИЕ И ЧЕСТО ВЕКОВНА СКРЪБ, ЗАРАДИ СЪДБИНИТЕ НА ЗЕМЯТА И НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ОСВЕН ТОВА, ТОЙ ЧЕСТО ИМА ЯСНО ИЗРАЗЕНИ ТОРБИЧКИ ИЛИ СЕНКИ Пожарна охрана ОЧИТЕ.

• Всички Мъдреци, взели участие в моето проучване, знаеха своя астрологичен знак, асцедента си иположението на Слънцето и Луната сега на раждането. Естествено, Мъдреците са добре осведомени с астрологията и се отнасят с почитание към нея.

• Голям % от тях имат здравословни проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система. Пролапс на митралната клапа, високо кръвно налягане, тахикардия, аритмия, звук в сърцето и инфаркт – всички тези признаци са необятно публикувани измежду тях. Сигурно обичат Земята и нейните жители толкоз доста, че сърцьата ги болят, когато виждат, че хората вършат всичко допустимо, с цел да се самоунищожат. Или това е отзив от „ лова на вещици ”, когато кръвта им е кипяла на кладата, а сърцата им били пронизвани с колове.

• Мъдрите, които познавам, са мощни персони и учители, отдадени на работата си. Те непрекъснато учат хората, като постоянно им дават къси, само че надълбоко метафизичен препоръки. В очите им обаче може да се разчете дългогодишно отчаяние от учиниците

• Подобнона Елементалите, и Мъдреците не са огромни фенове на законите и разпоредбите. Но до момента в който първите постоянно попадат в клопката, когато ги нарушават, вторите се загръщат в мантията-невидимка и по тази причина рядко ги уличават в нарушавания. А когато това въпреки всичко се случи, могат да трансферират виновността върху Елементалите.

5. Смесени видове и хибриди: ангели-мистици, рицари, леприкони и морски хора

• Ангели-мистици: в случай че надникнете в очите на един Ангел-мистик, ще видите съчувствие. Те са на половина Ангели, на половина Мъдреци. Притежават доста от присъщите черти на Ангелите – обич, загрижености подготвеност да оказват помощ. Някои от тях приказват нецензурно, обичат да попийват, играят комар… и въпреки всичко си остават ангели. Уважават закона, тъй като не могат да търпят хаоса. И те се извиняват като Въплътени ангели. Но споделят „ скърбя ”, единствено с цел да избегнат спора, а не тъй като се усещат отговорни. От всички групи, Въплътените ангели стоят на най-високото ходило по „ скалата на виновността ”. Ангелите-мистици не се опасяват да одобряват тъмната страна на живота. Ясни са им деянията на егото зад човешките драми.

• Рицари-паладини: имат доста от присъщите черти на Ангелите-мистици, тъй като са на половина Мъдреци и на половина Ангели. Те демонстрират ангелските си качества, като лекуват хората, като споделят знанията и силата си и символизират ролята на ангелите като бранители и покровители. Ангелите-мистици показват лечебната сила на архангел Рафаил, а Рицарите паладини – закилата на щита и меча на архангел Михаил. Те са пазители на реда; пазители на истината, свещените секрети и изтънчените маниери. Можете да им се доверите, тъй като умеят да пазят секрети (освен, в случай че не се постанова да ги разкрият в името на справедливостта) и са подготвени постоянно да се притекат на помощ както на околните си, по този начин и на непознати хора. Чувстват се неловко измежду доста хора, в случай че не беседват на тематики, които ги вълнуват персонално. Те са изискани и вежливи кавалери, само че могат да проявят неотстъпчивост и твърдоглавие, в случай че някой засегне полезностите им. Обикновено Рицарите паладини са едри и мускулести. Имат озправена и горда външност, без сянка от себелюбие и високомерие; със мощен, явен и концентриран взор – като на бдителни пазители. Очите им виждат всичко. ПОГЛЕДЪТ НА РИЦАРЯ-ПАЛАДИН Е СИЛЕН, ЯСЕН И СЪСРЕДОТОЧЕН – КАТО НА БДИТЕЛЕН ПАЗИТЕЛ, ИЗПЪЛНЯВАЩ ВАЖНА МИСИЯ.

• Звездни мистици: ИМАТ СТРАННИ, ЕКЗОТИЧНИ ОЧИ, В КОИТО съдебна експертиза ОТРАЗЯВА ТЕХНИЯ СЕРИОЗЕН, РЕШИТЕЛЕН И ОСЪЗНАТ СТРЕМЕЖ ДА БЪДАТ УЧИТЕЛИ. Те са комбиниране от Звездни хора и Мъдреци. Имат развита сензитивност и усещат силата на непознатите страсти. Често им е мъчно измежду хора и по тази причина от време на време имат ексцентрично държание в обществото. Те се борят със общественото напрежение, като образоват хората на своите теоретични и на практика познания. Звездните мистици неумишлено се пробват да обучавати членовете на фамилията си, като ги засипват с проливен дъжд от техническа информация. Затова представителите на тази група се оправят най-добре, в случай че наблюдават реакциите на слушателите си – дали не са почнали да се разсейват. Те са толкоз интелигентни, че без да желаят, могат да досадят на събеседниците си.

• Леприкони : доста от тях в действителност наподобяват на огромни леприкони. Но главните им присъщи черти са по-скоро вътрешни, в сравнение с външни. Те са на половина Мъдреци, на половина Елементали. Отличават се с мъдрост, насъбрана в продължение на доста земни животи, здрав разсъдък и практично отношение към живота, дълбока връзка с природата и малко дебелашко възприятие за комизъм. КОГАТО НАДНИКНЕТЕ В ОЧИТЕ НА НЯКОЙ ЛЕПРИКОН, НАЙ-НАПРЕД ЩЕ ВИДИТЕ ДЪЛБОКАТА И СЕРИОЗНА МЪДРОСТ НА УЧИТЕЛЯ. НО В СЛЕДВАЩИЯ МИГ ЩЕ ДОЛОВИТЕ ДЯВОЛИТИЯ ПОГЛЕД НА СЕДЕМГОДИШЕН МАЛЧУГАН, КОЙТО ЗАМИСЛЯ ПОРЕДНАТА ЛУДОРИЯ.

Те имат антични познания за магията, лечителството и изкуството на проявлението – като всички Мъдреци от други култури. А като Леприкони носят характерностите н а Елементали – живеят в разнообразни измерения и имат мощна връзка с природата. Те са някъде по средата сред сериозните учители и палавите шегаджии. Една минута ще ви четат лекция, в последваща ще ви уморят от смях. Въпреки че съгласно публикуваната визия леприконите са дребни човечета с рижи бради, дебели кореми и зелени облекла, членовете на тази група могат да наподобяват прелестно, като същински фотомодели. Мнозина от тях в действителност имат нещо от чертите на същинските леприкони – да вземем за пример желание към зелени тениски, червеникави коси, румени лица, даже податливост към „ стартиране на коремче ”. Те са прелестни разказвачи, като във всяка тяхна история се съдържа някаква значима поука.

Морски хора: ПОВЕЧЕТО МОРСКИ ХОРА ИМАТ ЗЕЛЕНИКАВИ ОЧИ. Наистина живеят покрай воден басейн, разпознават се с русалки и тритони още от детството си, постоянно сънуват тези морски същества и така нататък Ето най-важните от всичкки фактори в анкетата:

1. 82% са естествено рижи или имат червени отражения в косите;

2. 82% избират да носят косите си дълги (89% от интервюираните жени);

3. 79% имат естествено къдрави или вълнисти коси;

4. 69% имат зелени или зеленикави очи;

5. 85% изпитват честа или непрекъсната жажда;

6. 80% настояват, че им е студено, даже при топло време.

Както към този момент показах, Морските хора би трябвало да живеят край вода, с цел да се усещат здрави и щастливи. Водните феи избират реките и езерата, до момента в който Морските ангели, Морските мистици и Морските звезди са привлечени от морето. Много морски хора имат мемоари или обичат истории за Атлантида и Лемурия – двете антични океански цивилизации. Подобно на представителите на другите групи, и Морските хора наподобяват на духовните си събратя. Жените припомнят на русалки с женствените си форми, тънка талия и податливост да носят облекла в тюркоазени и морски цветове. Мъжете са атлетични, елегантни и обичат да прекарват времето си навън. И двата пола харесват косите си дълги; множеството имат естествени къдрици с червеникав отенък. Те са зиморничави и по тази причина избират пъкъла почиват или живеят в тропически климат.

Ако въпреки всичко не успяхте да се разпознаете на никое място, може би идвате от още незнайна група. А може би сте „ Еволюираща ” или „ Променяща ” се душа. Това значи, че или сега преминавате от една група към друга, или прескачате от царство на царство – поради разнообразието и развиването.

Ако сте Еволюиращи или Променящи се души, наподобявате на пчеличка, която прелита от цвят на цвят, храни се и придвижва пъстър прашец. Вие сте доста потребни на всички, тъй като във всяко ново царство вливате нови чувства, свежи хрумвания и дейна сила.

А може би идвате от ново измерение, което още не е изследвано. Светът се развива и непрестанно се появяват нови задания. Ако сте от тези души, които са се нагърбили с нова задача, Бог да благослови вашето служене! “

Използвана е информация от indigota.com и книгите: „ Земните ангели ” на Дорийн Върчу и „ Децата на новото време “ на Мег Блекбърн Лоузи
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР