Ето как вече почти цял месец целият свят очаква анонса

...
Ето как вече почти цял месец целият свят очаква анонса
Коментари Харесай

Гривната Mi Band 3 ще бъде представена днес, но не от Xiaomi

Ето по какъв начин към този момент съвсем цялостен месец целият свят чака анонса на спортната гривна  Mi Band 3 , представянето на която би трябвало да се организира на 27 март 2018 година, дружно с телефона Mi MIX 2S. Този фитнес тракер може да бъде пуснат не от Xiaomi, а от едно от нейните дъщерни сдружения – Huami Technology.

Броени минути преди написването на новината бе оповестено, че през днешния ден на 14 март 2018 година ще се организира огромно събитие. Журналистите са уверени, че става въпрос за представянето  на гривната  . Буквално преди няколко минути на формалния профил на Huami Technology в китайската обществена мрежа Weibo се появи информация за това, че през днешния ден в 21:22 часа ще се организира формалното показване на някакво значимо устройство, които всички чакат. Става въпрос евентуално за Mi Band 3.

За спортната гривна от инсайдери са известни доста обстоятелства, в това число и това, че тя ще бъде оборудвана с 1,5-инчов OLED-екран, модулите Bluetooth 4.2 LE, GPS и NFC, с поддръжка на платежната система AliPay, както и редица други функционалности, в това число и скенери. Потребителите в мненията към обявата пишат, че през днешния ден на 14 март ще бъде показана спортната гривна Mi Band 3, като по този метод показват вярата си за това.

Гривната Mi Band 3 може да се окаже съвсем тъкмо копие на тракера Samsung Gear Fit2 Pro, тъй че тъкмо в този момент всички искащи могат да се срещнат с това по какъв начин ще наподобява устройството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР