Ето как изглежда чисто нов тротоар, след като го разбиха

...
Ето как изглежда чисто нов тротоар, след като го разбиха
Коментари Харесай

Варненка: Ето как изглежда чисто нов тротоар, след като го разбиха от ВиК и го ремонтираха отново!

" Ето по какъв начин наподобява чисто нов тротоар, откакто го разрушиха от ВиК и го " ремонтираха " още веднъж ", това заяви жена в обществените мрежи, научи Varna24.bg . Мястото е в кв. " Младост ", тъкмо против СУ " Гео Милев ". 

На фотосите се вижда, че след работата на екипите на ВиК, прясно ремонтираният тротоар е към този момент изцяло унищожен. Плочките са разлепени и просто нахвърляни назад, без да бъдат циментирани и изравнени. За страдание, гледката след ремонт на ВиК, не за първи път е такава, припомнят хората в мрежата. Практика е, след работата на екипите, мястото на повредата да бъде оставяно в неприятно положение. 

" Така наподобява и на Дубровник ", описа консуматор. " Време е Община Варна да стартира да глобява сдружението ", счита различен.

В момента прекосяването по тротоара до СЪ " Гео Милев ", изключително на някой с детска количка е изцяло невероятно. " Това е против самия вход на учебното заведение ", припомнят съседи, а на децата им се постанова да вървят по пътното платно.

Вече е изпратен сигнал към кметството на регион " Младост ", чака с реакция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР