Ето как и къде трябва да бъде поставена за привличане

...
Ето как и къде трябва да бъде поставена за привличане
Коментари Харесай

Ако имаш фигурка на слон в дома си трябва да знаеш това


Ето по какъв начин и къде би трябвало да бъде сложена за привличане на благополучие и благосъстояние.

Фигурка на слон покрай входната врата притегля благосъстояние и мощ за наемателите, а слонът в двора защищава къщата от негативни въздействия. 

Фигурата на слона в спалнята съставлява обич сред двама и резервира брака, до момента в който слонът на майката дружно с дребните си, резервира връзката сред родителите и децата. Двойките, които желаят бебе, би трябвало да сложат слона в спалнята, само че не забравяйте един в детската стая за творчество и познание.

 

За да привлечете пари и триумф в работата, поставете фигура на слон, жаба или маймуна в северната страна на къщата.

Фигурката на слон означава триумф и дългоденствие.

 

И още:

Слонът е свещено животно в Китай, Индия и Африка . Не инцидентно е емблема за царска власт. Защото му приписват най-великолепните качества като смелост, толерантност, мъдрост, лоялност, обич. Качества, нужни за всеки началник. Във  Фън Шуй  слонът заема също почетно място. Специалистите считат, че с дългия си хобот той може да притегли в къщи благосъстояние и благополучие, зависи къде тъкмо е подложен. Слонът самичък по себе си олицетворява  надеждност и непоклатимост . По предписание той се поставя на перваза с хобот към улицата - с цел да може да притегля извън във вътрешността обилие, само че в случай че е подложен с хобота към стаята, това значи, че шансът към този момент е намерил място в дома ви. Всъщност, статуетката прелестно обезврежда неподходящата сила, която нормално се събира в ъглите на помещението. По принцип може да се поставя във всеки ъгъл на стаята, само че най-добре е да изберете северозападната или югоизточната част на дома. Така тя ще оказва мощна подръжка на главата на фамилията.

 Седем слончета носят шанс  Седем слончета носят шанс

Активиране на талисмана

Важно е силата да бъде задействана по този начин, че слонът да донесе същински шанс вкъщи. Той по начало си е много мощен амулет, само че в случай че желаете да увеличите силата му знайте, че слончетата обичат украшенията. Така че може да преметнете върху него сребърно или златно украшение, само че никога да не бъде от слонова кост, тъй като това ще го разяри. Казват, че слоновете помнят стореното зло и постоянно отмъщават.

 

 

Легенди за слона

На изток от дълго време се смята, че слонът е знак на дългоденствие и успокоение. Това е изцяло обяснимо - в дивата природа слоновете живеят до 100 година В китайското изкуство слонът е знак на мъдрост. Каменните слонове, охраняващи гробниците на династията Минг и до през днешния ден притеглят бездетни дами, които се надяват на поколение. Древните римляни свързвали слона с успеха и крепкото здраве. Средновековна Европа считала слона за измислено животно от приказките. Много по-късно, по време на кръстоносните походи към този момент го изобразявали върху гербовете. И до през днешния ден си остава притежател на добрина и мъдрост.

 

Съветите на Фън Шуй

Веднъж при един занаятчия по Фън Шуй пристигнал мъж с недоволство, че жена му прахосвала всички пари и даже не могли да купят покъщина. Майсторът му предложил да си вземе амулет слон и не след дълго прахосницата се трансформирала в нов човек - най-малко по този начин твърди историята. Но  по-важно е да имате не една фигура на слон, а седем ! Не единствено тъй като се усилва силата на талисмана, а тъй като 7 е магическо число. Още от древността съществува учението и за седемте метала. От учебно заведение знаем, че  седем са планетите, които можем да забележим без телескоп . Те в никакъв случай не трансформират орбитите си. Не се променя и дистанцията сред тях. Все едно съществува някаква магия. Китайците имат  седем богове на шанса . Примери с цифрата седем могат да се дават до безконечност! Затова поставете седем слончета у дома и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

 

zajenata.bg

http://beauty.fashion.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР