Ето как Евгения Банева слиза от самолета с белезници ВИДЕО

...
Ето как Евгения Банева слиза от самолета с белезници ВИДЕО
Коментари Харесай

Върнаха с белезници у нас арестуваните Баневи

Ето по какъв начин Евгения Банева слиза от самолета с белезници ВИДЕО Обвиняват и майката на Банев като член на незаконна група Вижте извънредни СНИМКИ и ВИДЕО от идването на Баневи

Задържаните през октомври в Ница Евгения и Николай Баневи към този момент са в България. Те бяха екстрадирани у нас с два разнообразни полета от Франция през Германия. Двамата към този момент се намират в следствения арест.

Първа на родна земя дойде брачната половинка на предприемача – в 13:17 ч. с полет от Мюнхен. Тя първа се е срещнала и с обвиняванията си в Националното разследване. Малко след нея у нас беше върнат и Николай Банев.

Специализираната прокуратура разгласи, че са им предявени обвинявания за седем разнообразни закононарушения, осъществявани в продължание на 13 години. Едно от обвиняванията към предприемачите е за пране на пари в размер на над 1 милиарда лв..

Бизнесмените и майката на Николай Банев – Мария Банева са упрекнати още за управление и присъединяване в проведена незаконна група, източването на близо 90 млн. лева от четири предприятия и нелегално владеене на оръжие. Не се знае дали ще има още упрекнати по делото.

„ Освен тези две лица е призована и ще бъде привлечена към наказателна отговорност майката на Николай Банев. Предвид напредналата ѝ възраст, сътрудниците ще дефинират мярка за неотклонение „ парична гаранция ”. Нейната роля е на участник в проведена незаконна група ”, сподели шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев.

От прокуратурата обясниха, че до момента не са получавани сигнали за тази тяхна активност.

Адвокатът на семейство Баневи съобщи пред bTV, че делото е над 100 тома, обвиняванията не са нови и предприемачите са се срещнали с тях още във Франция.

„ Те са от началото на ноември, просто се предявиха персонално на обвинените, тъй като предния път бяха предявени на мен ”, сподели Христо Ботев.

Мерките за неотклонение – „ задържане под стража ” на Евгения и Николай Баневи ще се гледат на следващия ден. На Мария Банева ще бъде поискана „ парична гаранция ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР