Ето как да се възползвате максимално от разположението на планетите

...
Ето как да се възползвате максимално от разположението на планетите
Коментари Харесай

Пролетен хороскоп 2023: Любовта към себе си ще бъде водеща

Ето по какъв начин да се възползвате оптимално от разположението на планетите и да увеличите щастливите си моменти.

Докато температурите се изместват от ниски към все по-приятни и можем да се любуваме на повече слънчева светлина, подсещаме си, че рано или късно зимата ще свърши, давайки началото на вярата на пролетта. От 18 февруари до 20 март, до момента в който Слънцето минава през Риби, изменчивият воден знак, прочут като поета на зодиака, въображението ни се развихря и фантазиите ни се усещат като действителност. А с формалното начало на пролетта на 20 март, което бележи пролетното равноденствие и прекосяването на Слънцето в огнения Овен, можем да стартираме да вършим огромни стъпки към превръщането на фантазиите в действителност в всекидневието си.

Преходът сред Риби, извънредно сърдечен, изобретателен и съчувствен знак, и Овен, който е необикновено насочен към дейностите, поемащ отговорност, огнен знак, служи единствено с цел да подчертае какъв брой е значимо да се изявите и да обичате себе си, да се грижите за духа, мозъка и физическото си благоденствие. И до момента в който Слънцето минава през другите астрологични „ домакини “ на сезона - заземения, закрепен земен знак Телец, ръководен от сантименталната Венера, и любопитния, изменчив въздушен знак Близнаци, ръководен от Меркурий - забавянето и поддържането на връзките ви с другите може да усъвършенства връзката ви със себе си.

Ето и кои са основните дати през този интервал: На 2 март Венера, планетата на любовта и хубостта, се среща с Юпитер в Овен, разширявайки капацитета ви да изпитате повече оптимизъм, наслаждение, пристрастеност и развлечение в опит да се грижите по-добре за себе си. След това, от 16 март до 10 април, Венера ще бъде вкъщи си в Телец, подобрявайки способността ви да се свързвате със себе си и да се настройвате към света посредством всичките си пет сетива. Първият сезон на затъмнения за годината стартира на 20 април със слънчево затъмнение и новолуние в Овен. Този миг, изменящ играта, може да ви въодушеви да прокарате нови пътеки в метода, по който подхранвате възприятието за себе си. След това, към 5 май, лунното затъмнение и пълнолунието в Скорпион е опция да ревизирате по какъв начин се грижите за себе си в най-интимните си връзки - и в случай че нещо просто не се усеща здравословно, може би е време да го измененията. Щастливият Юпитер се реалокира в Телец на 16 май, увеличавайки посланието на земния знак да сте спокойни и да цените удоволствието.

В галерията може да прочетете акцентите, насърчаващи любовта към себе си, от които можете да се възползвате оптимално този сезон, въз основа на зодиакалния си знак:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР