Ето как да се предпазите от чуждата негативна енергия Преди

...
Ето как да се предпазите от чуждата негативна енергия Преди
Коментари Харесай

Ето как да се предпазите от чуждата негативна енергия

Ето по какъв начин да се предпазите от непознатата отрицателна сила

Преди да започнете да вършиме, каквото и да било, би трябвало да сте наясно с понятията “емпатия ” и “симпатия ”.

Емпатите усещат и разпознават възприятията на другите хора. Именно емпатите поемат огромна част от отрицателната сила и не не могат да създадат нищо по въпроса. Вероятно всеки е бил в една стая с отрицателен човек. И даже без да забележите, последователно стартирате да попивате от него негативна сила и да се заразявате с нея.

Но благосклонността значи съчувствие към другите хора. Сега към този момент можете да се научите по какъв начин да отблъсквате неприятната сила от себе си.

Правило номер 1
Първото предписание гласи: Невъзможно е да угодите на всички. Има хора, които непрекъснато се оплакват от други хора, те също могат да се оплакват и от вас. Най-добре е да стоите колкото се може по-далеч от такива персони, тъй като ще получавате единствено неприятна сила от тях.

Също по този начин, не забравяйте, че хората са разнообразни. А това не значи, че всеки би трябвало да обича другия човек или да го търпи. Най-важното е да се научите да обичате себе си и да се защитавате във всяка обстановка.

Правило номер 2
Избирайте приятелите си допустимо най-внимателно. В края на краищата, започвайки диалог с тях, последвано от другарство, вие каните и ги допускате до най-ценното ви – вашата сила.

Има хора, които първо се показват като ваши другари, а по-късно просто избърсват краката си от вас и престават да се преценяват с вашето мнение. Най-добре е да държите такива хора, колкото се може по-далеч от себе си.

В някои обстановки би трябвало да сте в положение да намерите мощ да кажете ясно „ не “, само че и да не загубите индивида.

Освен това, има хора, които първо желаят нещо, а на идващия ден техните претенции се усилват.

Правило номер 3
Не допускайте паразити до себе си. Паразитът постоянно се нуждае от хазаин, който в началото постепенно, само че несъмнено превзема, а по-късно просто го подчинява. Така човек, когато получи вниманието на различен човек, стартира да черпи от неговата сила.

Някои другари идват при вас единствено, с цел да опишат какво се е случило с тях през днешния ден или през вчерашния ден. И когато създадат това, цялата отрицателна сила се трансферира на вас.

Кажете, че сега не ви се слуша всичко това и че желаете да оставите този диалог за различен път.

Правило номер 4
Разхождайте се, колкото е допустимо, повече на чист въздух. Не забравяйте да стартирате деня със утринно бягане, а по-късно седнете някъде на скамейка покрай къщата и се наслаждавайте на природата.

Можете, също по този начин, да играете разнообразни игри навън с другари или родственици. Винаги дръжте главата си високо вдигната и в никакъв случай не я навеждайте, тъй като шансът стои на носа ви и в случай че се наведете надолу, ще ви се изплъзне.

В живота ви хората непрестанно ще идват и ще си отиват, а за това ще имат разнообразни аргументи. Някои обстановки единствено краткотрайно ни изкарват от строя и не знаем по какъв начин да постъпим. Има и такива обстановки, които, в противен случай, коренно трансформират целия ни живот и започваме на чисто.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР