Ето как бързо и завинаги да се отървете от задържането

...
Ето как бързо и завинаги да се отървете от задържането
Коментари Харесай

Ето как бързо и завинаги да се отървете от задържането на течности

Ето по какъв начин бързо и вечно да се отървете от задържането на течности

Много скърбя, че не знаех за това преди! Вместо хапчета, можете да употребявате тези средства!

Има артикули, които извършват функционалностите на естествени диуретици и понижават натрупването на непотребни течности в организма. Те оказват помощ да се избегнат страничните резултати от диуретичните препарати.

За множеството дами, подуването е постоянно срещан проблем и доста от тях се опасяват да употребяват диуретици, с цел да отстранен натрупването на непотребната течност в организма.

Има обаче естествени диуретици, които нямат странични резултати!

Вземете поради някои от следните препоръки, с цел да избегнете задържане на течности и отичане:

• Ограничете приема на сол, изключително следобяд, може би във вашия случай тази мярка ще бъде задоволителна, с цел да предотвратите задържането на течности. И макар че смятате, че това е несъгласие, пийте вода в този интервал, тъй като по този начин активирате механизма за елиминиране на непотребната течност.

• Витамините от група В задействат процеса на елиминиране на непотребната течност, може би имате дефицит

• Яжте любеница и целина, които работят като леки диуретици.

• Ако имате чести отоци, приготвите чай от корен от глухарче (1 чаена лъжичка корен от глухарче + 1 чаена лъжичка зелен чай + 1 литър вряла вода, в термос за 30 минути), който ее явява мощен диуретик. Пийте 1-2 чаши дневно.

Знаете ли, че някои храни и питиета могат да ви оказват помощ да отслабнете, да елиминирате токсините и да намалите високото кръвно налягане? Тези артикули оказват помощ да отделяте повече урина и по този метод да елиминирате бактериите и токсините.

Също по този начин има доста билки, които могат да се употребяват и за лекуване или попречване на отоци.

Природни диуретици
Това са някои от най-важните диуретични артикули, които би трябвало да имате поради при решение на проблемите със задържането на течности в тялото.

Зелен чай

Кофеинът в зеления чай – това придава на тази напитка натурален диуретичен резултат. Това ще помогне да се понижи кръвното налягане и да се пречисти тялото от токсините. Зеленият чай спомага за активирането на метаболизма, усъвършенства равнищата на сила и е богат източник на антиоксиданти.

Сок от алена боровинка

Боровинките се употребяват необятно за лекуване на инфекции на пикочните пътища и отоци.

Боровинките съдържат витамин С, антиоксиданти и киселини, които оказват помощ да се предотврати развиването на камъни в бъбреците. В продължение на няколко века доста хора са употребявали сока от боровинки, за филтриране на кръвта и унищожаване на токсините. Само 1 чаша сок от алена боровинка дневно ще ви помогне да постигнете положителни резултати.

Това е лист с храни, които би трябвало да бъдат включени в дневния ви хранителен режим, в случай че имате проблем със задържане на течности: целина, магданоз, глухарче, плодове от хвойна, аспержи, артишок, боб, пъпеши, ябълков оцет, коприва чай от листата на глухарче, копър, любеница, краставица, лук, чесън, брюкселско зеле, цвекло, овес, зеле, моркови, зелена салата, домати, репички, ябълки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР