Ето къде трафикът по граничните пунктове е засилен. На част

...
Ето къде трафикът по граничните пунктове е засилен. На част
Коментари Харесай

Ето къде трафикът по граничните пунктове е засилен


Ето къде трафикът по граничните пунктове е засилен. На част от граничните пунктовете в страната има натоварен трафик, предава Българска национална телевизия.

На границата с Румъния трафикът е претрупан за товарни коли на граничния контролно-пропускателен пункт „ Кардам “, „ Никопол “ и „ Русе “ на излаз от България. От тази нощ заради мощен вятър фериботната платформа, обслужваща Оряхово – Бекет, краткотрайно прекрати работа.

Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци и придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ на входа в страната. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

При границата със Сърбия трафикът е естествен. Продължават строително-монтажните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването.

През празничните дни, пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Турция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на излаз от страната.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР