Ето и въпросите, събрани от BBC.Имаше ли щети? Русия казва,

...
Ето и въпросите, събрани от BBC.Имаше ли щети? Русия казва,
Коментари Харесай

Въпросите без отговор около нападението с дронове над Кремъл

Ето и въпросите, събрани от BBC.

Имаше ли вреди? Русия споделя, че два дрона са се разрушили на територията на Кремъл, разпръсквайки фрагменти, „ без да предизвикват никакви вреди “, само че фотосите на дневна светлина наподобява демонстрират следи от изгаряния по покрива на Кремълския замък.

Защо не са показани фрагменти от дроновете, които Кремъл да употребява като доказателство за изказванията си? 

Как са минали дроновете? Русия споделя, че те са били обезвредени, само че най-малко един наподобява се е блъснал в - или доста покрай - двореца. Институтът за проучване на войната показва, че е малко евентуално е два дрона да са пробили голям брой пластове на противовъздушната защита и да са детонирали или да бъдат свалени тъкмо над сърцето на Кремъл.

Откъде са изхвърчали дроновете? Това е огромният въпрос без отговор. Едно видео демонстрира обект, който лети от изток, преди да експлодира. Ако дроновете бяха пуснати в Украйна, бихте очаквали да са пристигнали от запад. Говорител на Кремъл твърди, че Съединени американски щати стоят зад хипотетичната офанзива, заявявайки, че „ Киев прави единствено това, което му е казано да прави “, само че не даде доказателства за изказванието. Съединени американски щати отхвърлиха да са забъркани, както и Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР