Ето и кои звезди са горди със своите пластични операции

...
Ето и кои звезди са горди със своите пластични операции
Коментари Харесай

Звездите, които се гордеят с пластичните си операции

Ето и кои звезди са горди със своите пластични интервенции и самоуверено приказват за тях:

Кайли Дженър

24-годишната Кайли Дженър е оповестена за най-влиятелната звезда в модата, а от скоро е и бизнесдама. Тя отхвърля да се подлагала на интервенции, само че с наслада признава, че има сложени филъри, където е належащо.



Анджелина Джоли

Актриса се подлага на превантивна двойна мастектомия, когато е диагностицирана с генетично висок риск от рак на гърдата. Следва интервенция за реорганизация на гърдите с импланти, от които Джоли е извънредно удовлетворена.

Кели Роуланд

Кели от Destiny’s Child признава, че се е подложила на интервенция за увеличение на бюста. Доволна от резултатите, Роуланд загатва, че в бъдеще може да повтори.

Карди Би

28-годишната изпълнителка е едно от най-големите имена измежду дамите рап звезди. Тя споделя, че си е сложила инжекции за увеличение на дупето, с цел да има то по-добра форма.

Синди Кроуфорд

Супермоделът Синди Крофорд през днешния ден е доста добре поддържана 55-годишна жена. Тя признава, че се е подлагала на козметични процедури, само че в никакъв случай не съди хората, които го вършат, тъй като това е персонален избор на всеки.

Лиса Кудроу

Актрисата споделя, че си е направила интервенция на носа, когато е била в гимназията. Според нея това я е трансформирало от грозна към красива жена.

Доли Партън

На 75 години и Доли Партън е все по този начин впечатляваща. Тя е от звездите, които поддържат всевъзможни интервенции и интервенции. Ако има потребност нещо да се поправя, то наложително ще се.



Кейти Пери

Изпълнителката постоянно приказва за лазерните процедури, които е направила за кожата си, както и за филърите, посредством, на които се е отървала от тъмните кръгове под очите си. За всичко останало по себе си Пери твърди, че е същинско, написа dariknews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР