Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 4

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 4
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 4 декември

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, събота – 4 декември 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Още със ставането през днешния ден помислете по какъв начин да стабилизирате и разчистите терена на връзките, по какъв начин да си върнете задълженията и да подредите нещата в работата и вкъщи. Спазвайте диета, на новолуние мръсотията елементарно излиза. Опитайте да простите нечии неточности и да се сдобрите с тези, без които животът ви не е пълностоен. Прекратете неравностойни връзки, изключително по месторабота.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Не предприемайте нищо значимо през уикенда. Днес в интервала 07ч. 40 мин – 9ч. 40 мин. сме оставени на персоналния си избор и е добре всеки да се опита да редактира грешките и да направи анализ на връзките си. Върнете си задълженията, обадете са на тези, към които чувствате някакъв ангажимент и грижа. Не оставяйте нищо неуточнено. Добре е да се възнамерява, само че стартът да се отсрочи за 6-и.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в съпротива от знака на Стрелеца. Не правете крачки в нова и непроучена посока, не влизайте в разногласия и несъгласие с престижите в живота ви. До вечерта се включва и квадратурата с Нептун от Риби, а този аспект ще попречи на рационалната ви преценка и може да ви вкара в спорове на персонална и идейна основа. Мечтите са надалеч от действителността.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес имаме два часа до 09ч. 44 мин., в които може да реализираме нещо значимо без да ни се оказва помощ и без да ни се пречи. Оставени сме на личния си човешки избор в този финален лунен ден. Нищо значимо не трябва да се стартира. Новолунието е едва енергиен миг, който изцежда сили и средства и обезсмисля подхванатите инициативи. Добре е за обмисляне, изследване и осмисляне на обстоятелствата.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

С новолунието в Стрелец тази заран преминавате на нова навивка на развиване. Може да получите изненадващи оферти. Някой ви връща жест на внимание. Получавате тласък и премия за работата си в предишното, за грижата и другарството. Тенденцията е връзките ви да излязат от мъртвата зона. Възраждат се нови усеща и в любовта. Предстои мъчителен избор.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден ви изправя пред стена от проблеми и рискови случайности. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Смирете упоритостта и бъдете деликатни. Нищо ново да не се стартира. В интервала 07ч.44мин.- 09ч.44 мин. всичко си зависи от вас. В тези два часа положителното и злото подписват помирение и не се намесват в живота и в избора ни. Спазвайте диета на всички равнища.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е слабоенергиен и неподходящ за старт на нови инициативи и планове. Добре е да се възнамерява, да се изследват разновидностите на избор, само че още да не се залага на нищо. В момента върви развой на филтриране и пречистване от шлаката. Спазвайте диета, ограничете контактите и не бързайте с изводите, изключително по значимите въпроси. Върнете си задълженията и не задлъжнявайте повече.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Новолунието е един от най-слабо енергийните моменти, а това ще бъде съпроводено и със слънчево затъмнение. Прекарайте този ден в безгрижна и спокойна атмосфера, не си създавайте непотребна работа и главоболия с непознатите каузи и проблеми. Добре е да се организират прочистващи и разчистващи процедури. Спазвайте диета и в общуванията, ограничете непотребните контакти.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Новолунието съпроводено със слънчево затъмнение носи отрицателни знаци в посока на интензивността на мъжкото начало. Не се товарете с доста задания и не търсете мотив за спор с престижите в живота ви и с тези, от които сте си разрешили да зависите. Не планирайте участия в рискови спортове и надпревари, както и старт на нови настоятелен и фамилни начинания. Смирете се.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

В двата часа от 07ч. 44 мин. до 09ч. 44 мин. можем да постъпваме както ни се харесва и намираме за добре. Нито положителното оказва помощ, нито злото вреди. Но като цяло денят е ниско енергиен. Не се предлагат дейни мероприятия. Добре е за изследване и обмисляне, само че не и за старт на нови начинания в бизнеса и деловите връзки. Не давайте огромни обещания. Спазвайте диета.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден за връщане на задълженията, само че освен финансовите, а и тези на внимание, грижа и любов. Посетете близки и родственици, направете жестовете, които се чакат от вас. Този ден поставя завършек на интервал от живота ви и в идващите дни тръгвате към нещо ново и значимо. Не оставайте неуточнени връзки. Огледайте се, довършете каквото е пропуснато и по-късно обърнете тил на предишното.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Денят е рисков и слабоенергиен. Ориентирайте се към привършване и връщане на старите задължения. Не си определяйте първа среща и не тръгвайте с огромната кошница в нова посока. Добре е да се съблюдава диета, да се разчисти теренът на връзките и да се изхвърли от живота всичко нездравословно и притесняващо. Родените във втората декада да внимават и с дозата на медикаменти и алкохол.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР