Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 14.06.

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 14.06.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 14 юни

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, понеделник – 14.06. 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и бърза за среща с Марс. Този ден ще ви донесе прочувствени и зареждащи срещи и моменти на задоволство. Чакайте преференциални оферти. Може да получите покана за присъединяване в перспективни и обезпечаващи планове и действия. Подновете старите контракти. Седнете на масата за договаряния и хапнете сладко, през днешния ден диетите са противопоказни.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Родените в първите дни на Телеца ще претърпят провали и може да изживеят спешни и сериозни моменти в днешния ден. Не поемайте никакъв риск и разчитайте единствено на тествани в годините хора. В сложен миг ще ви подаде ръка същински другар. Ще имате мотив да тествате връзките си. Обърнете повече внимание на храната. Днес не се пълнее, хапнете си на воля.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Активен и креативен ден. Уредете настоятелен и персонални срещи, водете договаряния, уточнете позиции, цени на покупко-продажби и сделки. Бъдете кардинални и не лъжете, другият е доста добре осведомен. Приемете протегната ръка. Благоприятно за взаимни начинания. Седнете дружно на масата за договаряния. И не забравяйте, че колкото и да изядете няма да напълнеете.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на засилена конкуренция. В подобен миг е значимо да намериш съдружници и почитатели. Бъдете почтени в връзките, водете кардинална политика и не се съгласявайте на взаимни отстъпки. Отстоявайте убежденията си, без значение с кого и по какъв мотив водите диалог или се сблъсквате на професионалния подиум. Не се опасявайте да покажете възприятията си, ще ви схванат.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Луната навлиза в Лъв и среща Марс. Аспектът предизвика нападателна прочувствена реакция. Бъдете правилни на правилата си и на дълга си към фамилията и поетите задължения. Не реагирайте на клюката. Постарайте се персонално да разузнаете и разберете по какъв начин стоят нещата, преди да влезете в спор с някого. Взаимно защитете позиции и персонално достолепие. Не се ограничавайте в храната.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на ползотворни срещи и договаряния, които може да ви обезпечат спомагателна работа или нужното финансиране. Време е да се преподписват старите контракти, да се редактират стратегии и бизнес връзки и да се избират по-добрите разновидности за взаимна работа. До вечерта може да си стиснете ръцете с значими вложения и поръчки. В този ден не се пълнее, хапнете си сладко.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е добре да форсирате работата, да се включите с цялостна мощ в деловите задължения на компанията и да поставите без заобикалки значими партньорски въпроси. Вървите към възобновяване на контракти, към покачване или преход в нова професионална среда. Не нарушавайте правилата си. Може да покажете без боязън същинските си усеща, ще ви схванат вярно. Не е ден и за диети.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луната навлиза в Лъв и дружно с Уран от Телец ви облъчва в нехармонични и рискови аспекти. Не планирайте недомислени инициативи, не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте заеми. Може да затънете в задължения и с една губеща инвестиция в парцел или в работа и активност без бъдеще. В този ден всеки би трябвало да си знае мястото и да не се пробва да наподобява на различен.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

За през днешния ден и на следващия ден се предлага делова и персонална интензивност по всички съществени посоки на работата и персоналния живот. Уредете си срещи с значими за бъдещето ви хора, подпишете нови контракти или подновете старите при по-изгодни условия. Приемете и протегнатата за съюз ръка. Пътувайте, преговаряйте на място и на четири очи. Не е ден за диети, храната напълно се трансформира в сила.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Денят е удобен за настоятелен срещи и договаряния, за сключване на спомагателни клаузи към контракти и за възобновяване на участия в влиятелни изяви и планове. Бъдете правилни на убежденията си и водете кардинална политика. Изпълнете обещанията си и очаквайте същото от другия. Една неистина или спестена истина ще скапе значима договорка. Противопоказно е да се гладува.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Родените в първата декада през днешния ден ще изживеят рискови и неприятни моменти, ще попаднат на колегиална засада, ще влизат в кавги и ще провокират спорове с избора и държанието си. Бъдете деликатни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и среща Марс. Не предизвиквайте шефовете и тези, от които сте си разрешили да зависите. Козирувайте на по-старшия.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес може да подновите остарели настоятелен връзки и контакти и да преподпишете контракти при по-изгодни условия. Връщат ви дълг, получавате спонсорска отбрана или чаканото финансиране на плановете ви. Вървите към срещи с хора, с които ще си помагате и които дълго може да останат в персоналната ви орбита. Хапнете си сладко, не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР