Ето го мъжа до бременната Алекс Раева! Симпатичен, италиански тип,

...
Ето го мъжа до бременната Алекс Раева! Симпатичен, италиански тип,
Коментари Харесай

Вижте мъжа на бременната Алекс Раева

Ето го мъжа до бременната Алекс Раева! Симпатичен, италиански вид, с дребна брадичка и съвършено тяло. Всичко, за което някогашната възлюбена на Слави Трифонов мечтаеше. Двамата се появиха преди дни на откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в изложба "Нирвана ".



"Човекът до мен не желае да е прочут в общественото пространство. Смятам, че е негово право да резервира анонимност ", показа Раева, която се срещна с красавеца преди повече от година на странствуване с лодка. "Не знам дали е обич от пръв взор, само че този човек ми влияе ", показа в изявление пред вестника Алекс Раева. Очаква се хубавицата да роди след месец първото си дете. Преди това певицата бе най-близка с шоумена Слави Трифонов, с който даже стигнаха до брак.



"Два пъти предлагах брак и двата пъти ми отказваха ", показа преди време Дългия, като единия път той визираше Алекс, а другия - психоложката Маги Ангелова. Изненадата на вечерта на изложбата бе наличието на някогашния мъж до Алекс Раева - диджей Дончо. Двамата с новия й не се впечатлиха доста един от различен.

източник: "България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР