Ето, че в изказването на Асен Василев виждаме желание да

...
Ето, че в изказването на Асен Василев виждаме желание да
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев, ИТН: Имало е сценарии ИТН да бъде номинален партньор, с който да се прикрият срамотиите

Ето, че в изявлението на Асен Василев виждаме предпочитание да се извият ръце с наличието на Има Такъв Народ. Не съм склонен да го разясня, тъй като тази тематика ни вкарва в непотребни пояснения. Така се загуби сила в този парламент. Вместо тези хора да си спомнят, че са там с обща цел да разградят каквото има за доразграждане. Но ето, че силата отиде в ето такива неща.

На предпоследните избори Има Такъв Народ бе партията, която завоюва изборите и всичко последвало би трябвало да се гледа в светлината на изчегъртването.

Виждаме, че имаше метод да се вземат други решения в енергетиката, които са били препоръчани от министъра.

Анализаторите видяха много неща, които останаха единствено в техния взор. Не мога да кажа за топла връзка сред Има Такъв Народ и Румен Радев. Има защо Има Такъв Народ да бъде подложен на критика. Но Има Такъв Народ няма отговорност за това, които се е случило вътре / бел.ред. коалицията/.

Очакваме следното - Има Такъв Народ за трети път демонстрира, че не е в политиката, с цел да се докопа до нещо и да не мръдне от там. За нас е значимо да се прави това, което се приказва. Ние не се научихме да сме политици като хората от системата. За едни, в случай че е обикновено да се приказва с едни думи, а по-късно да се вършат обидни квалификации - това не. Оценката на Народното събрание, е парламент на изгубената сила.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР