Ето, че най-накрая Activision разкри датата, на която милионите фенове

...
Ето, че най-накрая Activision разкри датата, на която милионите фенове
Коментари Харесай

Activision, Call of Duty: Mobile и кога ще се появи играта за iOS и Android

Ето, че най-сетне Activision разкри датата, на която милионите почитатели на емблематичния франчайз Call of Duty ще могат да играят от мобилните си телефони и то изцяло гратис.

Call of Duty: Mobile ще се появи в App Store и Гугъл Play на първи октомври и ще предложи на геймърите цялостен лист с атрактивни режими на игра, оръжия, карти и нови екстри.

Най-голямата вест е, че CoD: Mobile ще разполага с известния Battle Royale режим, в който до 100 играчи ще могат да играят дружно.

Режимът е създаден взаимно с Tencent, основателите на ултра сполучливата мобилна игра PUBG.

От Activision оповестиха, че са събрали най-харесваните карти от другите версии на играта досега, измежду които са Nuketown, Crash, Hijacked, Crossfire, Standoff и други.

Освен Battle Royale, мобилната версия на CoD ще разполага и с режимите Free-For-All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint и Domination.

Създателите на играта са създали мобилната версия оптимално приятна за играене от мобилно устройство, като играчите ще разполагат с общо 17 разнообразни метода за контролиране на сензитивността на мерника и методите на стреляне.

Тук е моментът да споменем, че са включени и множеството транспортни средства, присъщи за предходните версии на играта и да, ще има ATV. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР