Ето че най-голямата мечта на всички почитатели на журналистката Биляна

...
Ето че най-голямата мечта на всички почитатели на журналистката Биляна
Коментари Харесай

Феновете ликуват: Биляна Гавазова се завръща на бял кон в телевизията!

Ето че най-голямата фантазия на всички фенове на журналистката Биляна Гавазова е на път да се сбъдне – любимката им евентуално още веднъж ще изгрее на екран и ще ги радва с наличието си.

След 9 месеца неявяване от дребния екран Биляна Гавазова е подготвена с нов тв план. Журналистката, която напусна утринния блок на Би Ти Ви през март и разгласи, че къса с телевизионната си кариера, в действителност се е заела да снима нов формат.

Самата тя показа фрагменти от работния развой, от които се видя, че работи на терен дружно с професионален оператор. Тв водещата обаче към момента пази новото си начинание в безспорна загадка и не се знае с коя медия води договаряния и до какъв стадий са стигнали те. Според осведомени най-вероятно Биляна ще се върне триумфално в родния ефир след Нова година, когато стартира и пролетният ефирен сезон, написа „ Ретро “.

 Гавазова и Йочев

По всяка възможност Гавазова не е възобновила работните договаряния с някогашните си работодатели от Би Ти Ви, въпреки с огромна част от колектива и управлението да останаха в топли връзки и към момента да поддържат другарска връзка. Твърде допустимо е тя да се присламчи към конкурентната Нова телевизия, където до момента не е работила, само че нееднократно е получавала изкушаващи предложения да премине към техния тим. Вероятно е Гавазова да се е насочила и към самостоятелен план, който да осъществя в интернет пространството, поради международните трендове.

За да бъде на по-високо професионално равнище, от няколко месеца насам тя следва второ висше обучение, нищо, че е на 41-годишна възраст. Биляна се е записала да учи в Софтуерния университет в София, който е частно висше заведение за практическо образование на програмисти и ИТ експерти. Специалността на Гавазова била обвързвана с компютърните и цифровите технологии, а лекциите се състояли напълно онлайн.

Покрай новите познания Гавазова е придобила и ново самочувствие и към този момент се показва не просто като публицист, а като специалист по връзките. В свободното си време тя давала съвещания на разнообразни бизнеси и компании за медийните им тактики, несъмнено, против възнаграждение. Идеята заимствала от своята колежка Ани Цолова, която от дълго време се насочи в този бранш, откакто бе отстранена от Нова тв.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР