Ето че лятото най-накрая идва и е време за много

...
Ето че лятото най-накрая идва и е време за много
Коментари Харесай

Какво ще виждаме навсякъде около себе си това лято

Ето че лятото най-сетне идва и е време за доста мемоари, страсти и един прекрасен шопинг!

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty споделя какви са трендовете за сезона и дава страхотни хрумвания към какво тъкмо да се ориентираме из закачалките в магазините.

Ярки цветове

Изобщо не е изненада, че дизайнерите са се ориентирали към ярките цветове за този сезон. Сред най-актуалните и съвременни са наситеното лилаво, жълтото, огнено алено и свежарско зелено. Колкото по-щури и цветни са тоалетите ни, толкоз по-модерни ще бъдем.

Пастелни тонове

Разбира се, някои фешън къщи са избрали пастелните тонове за не толкоз смелите дами. Но тези красиви тонове имат и друго предимство – по съвършен метод акцентират летния ни тен. Жълто, розово, лилаво – изборът е напълно ваш.

Кройки от 80-те

Осемдесетарските визии са шлагер за пролетта, а и за лятото на 2018 година Големият набор по раменете се вижда от леките сака, през ризите, та чак до роклите.

Последен вик на модата са двойните дънки

Новата мода - по зърна и транспарантни блузи

Каре и през лятото

Мислите си, че карето е принт, който като че ли е най-подходящ за зимните палта и вълнените поли? Помислете отново! Ако е решен в свежи цветове и изтъкан по ефирни материи, се трансформира в новият фешън тренд. Без подозрение, най-често ще го виждаме по роклите.

Косата

Някои от стилистите са безапелационни, че скулпурираните талази този сезон са настоящи.
 Джиджи Хадид Джиджи Хадид
Други пък оферират комфортните плитки. За всекидневието ниските кокове на половината коса са супер. И несъмнено – мокрият резултат на косата, като че ли доскоро сме излезли от водата.

Гримът на лято 2018

Забравете за общоприетата черна очна линия този сезон – тя ще бъде блестяща и размазана в доста "еджи жанр ". Освен това пристигна и времето на смелото тюркоазено синьо по клепача. Минималистичните визии с добре подчертани вежди и чиста кожа също са шлагер. А и кой желае доста грим в всекидневието си през лятото? А в случай че желаете да добавите малко цвят – дано бъде сочна ягода върху устните.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР