Ето, че „Jackass: Кретените завинаги“ най-накрая пристигнаха и в България,

...
Ето, че „Jackass: Кретените завинаги“ най-накрая пристигнаха и в България,
Коментари Харесай

„Jackass: Кретените завинаги“ оправдава очакванията за бруталии, но пенисите ни дойдоха малко в повече

Ето, че „ Jackass: Кретените вечно “ най-сетне дойдоха и в България, откакто посъбра своята публика из Северна Америка. Филмът значително оправдава упованията с безбройните си бруталии и смешки сред обичаните ни облици, само че този път по някаква причина пенисите бяха на по-голяма респект от нормалното.

Сега към групата се причисляват някои нови по-млади лица, тъй като несъмнено добре знаете, шоуто дебютира преди повече от 20 години, а рисковият метод на живот без подозрение взема своето. Бам Марджера пък липсва заради вътрешен спор с продуцентите и сътрудниците си и даже има правосъдни каузи против тях. А Райън Дън умря още през 2011 година в автомобилна злополука. Новите момчета обаче се включват добре в номерата, само че двете огромни неналичия няма по какъв начин да не се отразяват изцяло на шоуто.
Снимка: Alexandra Film  „ Jackass: Кретените вечно “ оправдава упованията за бруталии, само че пенисите ни пристигнаха малко допълнително (ТРЕЙЛЪР)

По-лошото обаче е, че се усеща едно привършване откъм хрумвания. Някои добре познати номера биват преповтаряни, а ударите в слабините завзеха близо 2/3 от целия филм. Имах и опция да видя непосредствен кадър на всеки един сходен случай, което несъмнено може да досади. Мъжките гениталии просто не трябва да са основен воин, в който и да е филм, гледан на огромен екран. В това число самоуверено бих добавил и дамските атрибути. Мястото им е в напълно различен род, който от десетилетия насам към този момент не се излъчва в киносалоните.

Добрата вест е, че Рейчъл Уолфсън се включва с каскади, които бяха занимателни даже без да се постанова да я разголват. Отдавна „ Кретените “ се нуждаеха от бракосъчетавам, която не се свени да взе участие в мъжките им нелепости.
Снимка: Alexandra Film  „ Jackass: Кретените вечно “ оправдава упованията за бруталии, само че пенисите ни пристигнаха малко допълнително (ТРЕЙЛЪР)

Има и редица звездни посетители, измежду които личат имената на първенеца в тежката категория на UFC Франсис Нгану, великият скейтбордист Тони Холк, софтбол питчърката Даниел О'Тул, рапърът Машийн Гън Кели и още други известни фигури отвън киното и каскадите. Това сигурно прибавя доза нюанс към лентата.

„ Jackass: Кретените вечно “ няма по какъв начин да не се хареса на феновете на франчайза, само че, в случай че не си падате по натуралната болежка и голота, филмът изрично няма да ви стане обичан. Странно е даже, че го назовавам филм, само че фактът, че си е пълнометражна продукция с каскади и смешки си го прави точно това. Давам му 7/10, вземайки поради единствено това, за което претендира, че е. А точно шоу за феновете на рисковото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР