Ето че дойде ред и за второто затъмнение за сезона.

...
Ето че дойде ред и за второто затъмнение за сезона.
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение в Стрелец настъпва с освобождаваща енергия: какво да очаквате според зодията

Ето че пристигна ред и за второто затъмнение за сезона. Слънчевото затъмнение в Стрелец на 14 декември се отнася до Меркурий, Марс, Нептун и се свързва с Южния възел на ориста.

Това затъмнение основава освобождаваща сила, която ще внесе комплициране и неизясненост на напред във времето. Точно в този момент ще желаеме да предприемем дейности и да преминем към идната фаза от нашия живот и взаимоотношения, само че към момента може да не сме подготвени да го създадем.

Затъмненията ни карат да се усещаме по този начин, като че ли би трябвало да действаме в този момент или в никакъв случай, само че това не е казусът с днешното затъмнение. През това време бъдете търпеливи и общителни със себе си и другите. Приемайте всяка информация или разобличаване със зрънце подозрение.

Откритията, направени в този момент, могат да се окажат неверни, което значи, че е значимо първо да помислим, преди да вършим преценки или да взимаме решения. За страдание, затъмнението няма да може да се следи от България.

Ето какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Стрелец:
 Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Стрелец  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Стрелец  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Стрелец  Какво да чака всяка зодия от слънчевото затъмнение в Стрелец
 хороскоп Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР