Ето акцентите от днешния ден, които подбра за вас! Българският

...
Ето акцентите от днешния ден, които подбра за вас! Българският
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 3 юни


Ето акцентите от днешния ден, които подбра за вас!

Българският отбор по художествена гимнастика завоюва златните медали на смесеното си комбиниране на три топки и две въжета на Европейското състезание, което се организира в Испания.


Задържаха мъжа, който нощес показно разстреля предприемача Коста Николов в Слънчев бряг. Основната версия за стрелбата пред хотел " Сън Вилидж " е типичен любовен триъгълник, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

37 годишен мъж с чисто правосъдно минало е причинител на убийството на 55 годишен предприемач и прострелването на 22 годишно момиче. Причини за прострелването са ревнивост и неизяснени персонални връзки сред 37 годишния арестуван и младото момиче. Простреляното момиче е с заплаха за живота.

Самолетът е паднал край село Овощник. На 2 км от селото има летище за лека авиация. Машината е трябвало да прелети над Казанлък във връзка закриването на Празника на розата. Двама са потърпевши, заяви " Нова телевизия ".

Всичко това ще бъде оценено, защото би трябвало да се направи оценка на тези активи – материални и нематериални, и тази оценка ще ни даде опция да забележим какъв дял бихме могли да притежаваме от една такава компания. Това, с което ние можем да участваме, е наличните активи по отношение на плана АЕЦ " Белене ", уточни тя.

АБВ упорства за оставката на вътрешния министър Валентин Радев. Това разгласи по време на конференция в Плевен ръководителят на партията Румен Петков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ.

" Демократична България " приканва на митинг пред Народното събрание против рестарта на плана " Белене ". Протестът ще се състои на 6 юни от 18:30 часа.

Не виждам различен вид с изключение на рухването на мораториума. Парламентът би трябвало да развърже ръцете на държавното управление в контактите с вложителите. По това две отзиви няма. Това сподели президентът на България за интервала 2002-2012 година Георги Първанов по БНР във връзка рестарта на плана " АЕЦ Белене ".



Унгарският външен министър Петер Сиярто разкритикува българското предложение за делене на мигрантите измежду страните в Европа съгласно Брутният вътрешен продукт, население и получени молби за леговище.



Хиляди македонци стачкуваха против ръководството на премиера Зоран Заев и желаеха предварителни избори. Демонстрацията в Скопие беше проведена от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ.



Канцлерът на Германия Ангела Меркел дава през днешния ден за пръв път обстоен отговор на Еманюел Макрон за промяна на еврозоната, приемайки концепцията за капиталов бюджет и обявявайки се за Европейски валутен фонд.








Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР