Ето 10 съвета, които всеки трябва да има предвид, преди

...
Ето 10 съвета, които всеки трябва да има предвид, преди
Коментари Харесай

Вижте какво да имате предвид преди да кажете първото “Обичам те“

Ето 10 съвета, които всеки би трябвало да има поради, преди да каже „ Обичам те! “ за първи път. Това ще ви помогне да разкриете любовта си доста по-лесно и впечатляващо.
1. Подскажете за възприятията си. Прочетете още
Накарайте колегата си да се досети за възприятията ви, доста преди да ги изречете. Покажете му какъв брой доста значи той за вас, че се отнасяте съществено към връзката ви. Кажете му какъв брой добре се чувствате с него и какъв брой сантиментален и логичен е станал животът ви, от както се познавате.

От друга страна, в случай че няма съществени планове, а ви е избрал просто поради страстта, ще откри метод безболезнено да се отдръпна.
2. Бъдете благи.
Нека вашите сантиментални жестове разкриват желанията ви. Партньорите в инцидентните връзки не си вършат труда да бъдат сантиментални и благи един към различен. Ако в действителност обичате приятеля си и единствено чакате комфортния миг да му го признаете, покажете му особено отношение. Вашият обичан инстинктивно ще се досети за това.
3. Проверете дали си подхождате.
Как виждате връзката си с този човек след 5 години. Наистина ли обичате индивида, с който излизате, или това е единствено въодушевление, което замъглява мисленето ви? Любовта е невероятна. Преди да кажете „ Обичам те! “, би трябвало да сте изцяло сигурни, че желаете този човек в живота си и че той не е следващата ви свалка за уикенда.
4. Кой би трябвало да каже пръв „ Обичам те! “?
Няма значение кой ще признае първи. Обикновено го вършат мъжете и по този начин дефинират посоката на връзката. 
5. Кога би трябвало да се случи любовното самопризнание?
Поне след петата ви среща. Мислите, че 5 са прекомерно незадоволителни? Може и да е рано, само че е изцяло задоволително. Идеалното време за първото „ Обичам те! “ е 2 месеца след първата среща. Изчакайте ги да минат, в случай че можете да сдържате възприятията си и преценете по какъв начин вървят нещата сред вас. Ако към момента обожавате всяка минута, прекарана с колегата си, то може би е време за идната крачка.
6. Не чакайте прекомерно дълго.
Прекаленото отсрочване, може даже да провали връзката ви. Слушайте сърцето си. Понякога, обичаният може да се измори да чака, изключително момичето. Дамите нормално са тези, които тръпнат в очакване да чуят двете вълшебен думи! Винаги е по-добре да заявите любовта си по-рано, в сравнение с да чакате да стане прекомерно късно.
7. Кой е най-правилният метод да кажете „ Обичам те! “ за първи път.
Има доста разновидности. Можете да го извършите по специфичен метод или да го изстреляте по средата на някой диалог.
Потърсете хрумвания и изберете най-подходящия за вас метод да споделите възприятията си.
8. Не очаквайте отговор незабавно и не насилвайте нещата.
Точно в този миг приятелят ви може да не е в положение да отвърне на възприятията ви или просто се нуждае от повече време. Излели сте душата си пред него. Насладете се на момента и се успокойте. Отговорът няма да закъснее.
9. Не се извинявайте.
Ако не получат отговор незабавно, множеството хора стартират да се извиняват поради възприятията си към другия. Това е неточност! Не е нужно да се извинявате и да се пробвате да замажете конфузния миг. Това единствено ще утежни нещата и ще ви накара да се почувствате още по-зле. Ако гаджето ви не е готово да чуе това, евентуално има свои проблеми, за които първо би трябвало да се погрижи.
10. Не отговаряйте от името на другия.
В случая неловкото безмълвие е за предпочитане. Току-що сте разкрили възприятията си. Признавайки за любовта си сте декларирали сериозните си планове към индивида против вас, с който един ден може да стоите пред олтара и да имате деца. Това са прекалено много неща, които обичаният ви би трябвало да обмисли в минутата, в която казвате „ Обичам те! “

Не казвайте неща от сорта: „ Знам, че е прекомерно рано… “, “ Не трябваше да го казвам…. по какъв начин можах да си го помисля? “ или „ Не желаех да те тормозя, просто споделих това, което усещам, само че ти не би трябвало да ми отговаряш “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР