Етиен Леви вероятно ще влезе в парламента, което ще направи

...
Етиен Леви вероятно ще влезе в парламента, което ще направи
Коментари Харесай

Голям удар за Етиен Леви! Напуска ли Капките

Етиен Леви евентуално ще влезе в Народното събрание, което ще направи невероятно присъединяване му в " Като две капки вода ".

" Капките " са моят обичан формат, който е част от сърцето ми. Ако продуцентът Маги Халваджиян реши да ме предложения, твърдо декларирам – отсреща съм, само че не знам дали ще реши да снима ново издание, дали ще ме предложения, тъй като още е прекомерно рано ", признава Етиен Леви.

Ако влезе в Народното събрание, музикантът надали ще взе участие в музикалното риалити. Магърдич Халваджиян, който продуцира шоуто, е безапелационен, че: " Законът за жалост не разрешава присъединяване на политици в телевизионни формати. На този стадий обаче никой не знае дали Етиен ще стане народен представител ".

Екипът на продуцента към този момент не работи върху ново издание на " Капките ", само че досега не е изпускан сезон на най-гледания и сполучлив музикален формат и най-вероятно ще има подобен следващата година.

" Етиен Леви е незаместим както за " Капките ", по този начин и за група " Трик ", отсече с решителност певицата Руми Георгиева, с която Леви възроди " Трик ".

По нейни думи " Капките " сигурно ще изгубят най-хубавия си музикален възпитател, в случай че Етиен Леви влезе в Народното събрание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР