Етичната комисия на Камарата на представителите твърди в доклад от

...
Етичната комисия на Камарата на представителите твърди в доклад от
Коментари Харесай

Изпадналият в немилост депутат Джордж Сантос настоява, че няма да подаде оставка преди гласуването за неговото изключване

Етичната комисия на Камарата на представителите твърди в отчет от 56 страници, че господин Сантос „ умишлено “ е употребявал предизборния си комитет, с цел да подаде подправени и непълни отчети до Федералната изборна комисия (FEC), че е употребявал дарения за акция за персонални разноски, че е нарушил Закона за етиката в държавното управление и че е направил машинация, употребявайки компания, на която е съсобственик.

Докладът включва изказвания, че господин Сантос е употребявал пари от акцията, с цел да заплати за ботокс, първокласни покупки в Hermes и Ferragamo, както и по-малки суми, изразходвани за OnlyFans, храна, паркинг, пътешестване и наем.

Председателят на комисията по нравственос, представителят на Републиканската партия Майкъл Гест подаде молба за изпъждане на господин Сантос малко откакто отчетът беше оповестен.

Изобличеният народен представител тогава сподели, че чака да бъде изключен, само че във вторник повтори в залата, че няма да подаде оставка непринудено.

„ Знам, че ще да бъдат изключени, когато тази резол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР