Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) и Pomerdoge (POMD) - се очертават

...
Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) и Pomerdoge (POMD) - се очертават
Коментари Харесай

Кой токен ще донесе най-големи печалби през 2023 г. – Ethereum, Chainlink или Pomerdoge?

Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) и Pomerdoge (POMD) - се обрисуват като топ токени в крипто пространството през 2023 г. 

Понастоящем въпросът е кой от тях ще донесе най-високи облаги за вложителите. В тази публикация ще прегледаме придвижването на цените на трите токена.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Биковете на Ethereum (ETH) се стремят към равнището от $1,800

Цената на Ethereum бележи спад след срутва на пазара на криптовалути в средата на август. Това низходящо придвижване докара до загубата на няколко основни равнища на поддръжка. Понастоящем обаче монетата Етериум се стреми да възвърне стабилността си.



Към момента на писане на публикацията алткойнът се търгува на цена към $1,629. Ако цената на Етериум успее да задържи сериозния предел от $1,630, може да настъпи кратковременен отскок. Това би довело алткойна до постигане на границата от $1,800.  

Обратно, в случай че низходящият тренд се резервира, идващото значимо равнище на поддръжка е $1.375. Забележително е, че RSI на Етериум излезе от зоната на свръхпокупка (под 30) и се покачва, макар че цената продължава да се намалява. Това допуска капацитет за бича дивергенция.

Chainlink (LINK) спада с 23% за един месец

Криптовалутата Chainlink (LINK) се намира в мечешко положение през последния месец, като на месечната графика губи 23%. Според CoinMarketCap към 6 септември монетата Chainlink се търгува на цена от $6.1, което съставлява растеж на цената от 3% през последните 24 часа.

В момента цената на RSI на Chainlink се намалява и е на равнище 31.78. Това демонстрира, че мечките управляват пазара. Ентусиастите обаче чакат, че стартирането на Staking v0.2 през 4-тото тримесечие на 2023 година ще докара до внезапно повишаване на цената на Chainlink. Тази идна версия на Chainlink Staking ще донесе повече функционалности като по-голям пул и други  

Общността на Chainlink се надява тази нова функционалност да притегли повече вложители и надлежно да докара до повишение на цената.

Инвеститорите се насочват към Pomerdoge (POMD) за облага от 1,700%

Въпреки че Ethereum и Chainlink са топ токени с бичи ценови капацитет, си коства да се прегледа Pomerdoge (POMD_ . Като меме монета и play-to-earn токен (P2E), Pomerdoge сътвори неспокойствие както в крипто, по този начин и в областта на игрите.  

Екипът работи интензивно по стартирането на Pomergame – новаторска P2E игра, чиято премиера е планувана за четвъртото тримесечие на 2023 година Този план ще вкара голям брой функционалности, основани, с цел да разрешат на играчите да се насладят на конкурентна и завладяваща екосистема. В рамките на Pomergame участниците ще получат вълнуващата опция да основават свои лични персонализирани герои.

В допълнение към това, Pomerdoge възнамерява да разкрие Pomerplace – пазар за активи в играта. Тази платформа ще служи като динамично полесражение, както и като център за търговия, закупуване и продажба на активи в играта.

В момента цената на един POMD токен е $0.01. Пазарните анализатори и специалисти предвиждат удивителен скок на цената на POMD с 1,700% през този интервал на предварителна продажба.  

След приключването на етапа на предварителна продажба POMD токените ще могат да се купуват на борсата Uniswap.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР