Етър стигна до победа с 2:0 над втория отбор на

...
Етър стигна до победа с 2:0 над втория отбор на
Коментари Харесай

Етър остава на върха на Втора лига след успех над дубъла на Ботев

Етър стигна до победа с 2:0 над втория тим на Ботев (Пловдив) и продължава да води в класирането. Попаденията за триумфа означиха Дани Младенов и Ловре Кнежевич.

За " виолетовите " не влязоха Атанас Кръстев, Николай Дичев, Ради Апостолов, Кольо Станев, Здравко Илиев, Христо Марков и Анатоли Господинов, а Уилсън Фелипе игра с контузия и бе сменен наложително след почивката, само че направи доста добър мач.

Куп рокади трябваше да направи Веселин Великов, като в центъра на отбраната бяха М. Иванов и Пехливанов, бекове младите Юл. Райков и Г. Александров, а пред тях - различен от младите Кр. Кънчев. В игра най-после влязоха и безспорните дебютанти Калоян Ненчев и Росен Върбишки, като последният до момента даже не бе попадал в групата на първия тим.

Още във 2-ата минута удар на Кънчев мина на сантиметри над гредата. Ранният гол обаче падна - в 8-ата минута Цветомир Тодоров напредна отляво и центрира, а Дани Младенов насочи с глава топката в мрежата за 1:0.

Кнежевич проби отдясно в 12-ата минута и откри Младенов, само че ударът му бе уловен от вратаря. После Младенов спря на гърди топката за Тодоров, който стреля до гредата.

Гостите се регистрираха с един-два опита за удари и центрирания, решително обрани от опитния пазач Христо Иванов. В 30-ата минута Цветомир Тодоров нахлу в пеналта и след конфликт със бранител падна, като претендираше за дузпа, само че реферът не почете настояването му. Малко по-късно компактен шут на Тодоров бе уловен от вратаря.

През втората част ситуациите не бяха доста. В 59-ата минута след удар на Янков и рикошет топката излезе до гредата в корнер, а след осъществяването му Кнежевич с глава насочи топката и тя нацели напречната греда. Вторият гол в 69-ата минута, дефинитивно решил мача, пристигна след красива офанзива, стартирана от Яни Пехливанов, който изведе по фланга Младенов. Той проби и откри пред вратата Ловре Кнежевич за 2:0. В 82-ата минута Христо Димитров пусна в добра позиция на Кнежевич, който обаче стреля високо над вратата.
 Футболистите на Левски (Лом): Лъгаха ни, пари не видяхме, тренирахме на доста неприятни терени
Футболистите на Левски (Лом): Лъгаха ни, пари не видяхме, тренирахме на доста неприятни терени

Тяхната версия за банкрута на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР