Етър приключи есенния полусезон с равенство 1:1 като гост на

...
Етър приключи есенния полусезон с равенство 1:1 като гост на
Коментари Харесай

Етър приключи есенния полусезон с равенство

Етър завърши есенния полусезон с тъждество 1:1 като посетител на Литекс (Ловеч). " Виолетовите ", които 60 минути играха с човек по-малко, отстъпваха с 1:0 на стадион " Георги Бенковски " в Тетевен, само че в 92-ата минута Алехандро с глава донесе точката.

Мачът стартира с 40 минути забавяне, като даже бе на път да бъде отсрочен. Два часа преди началото му стана тежка злополука край Голец (малко преди Микре) и пътят бе затворен. Автобусите и на двата тима се оказаха в задръстването и 10-километровата колона от коли, както и делегатът и съдийският наблюдаващ, които пътуваха от Варна. Съдиите пък към този момент бяха в Тетевен и решиха, че в случай че до 15.15 ч. тимовете дойдат, мачът ще се играе. Време за повече изчакване нямаше, защото стадионът няма осветяване. В последна сметка тимовете дойдоха и дуелът стартира в 15:10 ч.

Играта през първата част бе най-вече в центъра, а ситуациите пред двете порти бяха малко. В 14-ата минута Янков центрира от фаул, само че Дани Младенов не можа да засече добре топката. Домакините дадоха отговор с хубава офанзива чак в 30-ата минута, само че ударът им мина над гредата.

Минута по-късно Етър остана в понижен състав. Николай Янков, който към този момент имаше жълт картон за фаул в центъра, направи наново нарушаване и видя аления цвят. В 39-ата минута " виолетовите " можеха да открият, само че вместо това получиха гол. Топката стигна до Живко Петков, който от 4-5 метра нацели гредата, последва бърза контра на " Литекс ", която приключи с гол за 1:0.

Етърци пробваха напън след почивката, до момента в който домакините разчитаха главно на контри. В 70-ата минута Христо Митев насочи удар с левия крайник, само че топката мина на сантиметри над гредата, а до края макар офанзивите изравнителен гол не падаше. Това се случи във втората минута на добавеното време, когато Дани Младенов центрира и най-ниският на терена Алехандро с глава прати топката в мрежата за крайното 1:1.
 Треньорът на Миньор: Бяхме по-добри, само че не си вкарахме ситуациите
Треньорът на Миньор: Бяхме по-добри, само че не си вкарахме ситуациите

" Доволен съм "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР