Етър приема Миньор (Перник) във възлов мач за челните места

...
Етър приема Миньор (Перник) във възлов мач за челните места
Коментари Харесай

Етър приема Миньор в ключова среща в битката за върха на Втора лига

Етър приема Миньор (Перник) във основен мач за челните места в класирането на Втора лига. Двубоят е на следващия ден от 12:30 часа на стадион " Ивайло " с основен арбитър Петър Григоров и асистенти Петър Джугански и Асен Крумов, съдийски наблюдаващ Радослав Станев.

Огромен е залогът в тази борба, защото " болярите " излизат против пряк съперник. Четири тима са в рамките единствено на 4 точки, като води Спартак (Вн) с 49, Хебър и Етър са с по 48, а Миньор с 45. Победа на следващия ден би направила задатъка на " виолетовите " пред перничани 6 точки.

" Ако спечелим, ще имаме с изключение на разликата в точките, и съществено психическо преимущество ", разяснява старши треньорът Веселин Великов. " Двубоят с " Миньор " е доста значим за нас, само че е от хубавите мачове, тъй като е дерби. Имаме футболисти, които в тези мачове би трябвало да покажат това, на което са способни. Победим ли, тръгваме с още по-голямо самочувствие нагоре! ", добави един от най-опитните футболисти в отбора - Дани Младенов.

Етър няма никакви кадрови проблеми преди виновния мач, няма контузени и осъдени футболисти, в строя към този момент е и бранителят Атанас Кръстев след излекуваната травма.

Припомняме, че към този момент отпадна условието за зелен документ и всеки от вас може да бъде на трибуните, с цел да поддържа обичания отбор! Цените на билетите са без смяна - 6 лева за възрастни и 4 лева за възпитаници и пенсионери, като има и фамилни билети. Те ще бъдат пуснати в продажба в събота от 10 ч. във фенмагазина, а от 11 ч. - и на касите. В 11:15 ч. отварят входовете на стадион " Ивайло ". Всеки може да си закупи и новия календар на Етър за 2022 година на цена 3 лева

" Очакваме ви на стадион " Ивайло "! Бъдете още веднъж 12-ият състезател на тима - по този начин, както сте го правили постоянно! И дано трибуните бъдат виолетова лавина, а Митичния - непревземаемата ни цитадела!

НИЕ съдебномедицинска експертиза БОЛЯРИТЕ ", оповестяват от клуба.
 Веселин Великов: Предстоят ни 13 финала до края
Веселин Великов: Предстоят ни 13 финала до края

" Победим ли Миньор в събота, ще имаме съществено преимущество "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР