Етър приема Черно море в двубой от 19-ия кръг на

...
Етър приема Черно море в двубой от 19-ия кръг на
Коментари Харесай

Черно море ще гони задължителен успех срещу Етър

Етър приема Черно море в дуел от 19-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион " Ивайло " стартира в 15:00 часа.

" Виолетовите " се намират в доста неприятна форма. Тимът има четири следващи загуби, до момента в който гостите са с три победи и без загуба за същия интервал от мачове. След леки съмнения Илиан Илиев още веднъж съумя да стабилизира изявите на своя отбор и през днешния ден той излиза като безспорен любимец за триумфа във Велико Търново.

Заради контузии Велислав Василев и Цветомир Панов пропущат срещата на " моряците ". По персонални аргументи навън е и Едгар Пашеко. Трайно контузеният Брено Тейшейра също не е разполагаем на Илиан Илиев.

Сред избраниците на наставника на варненци попаднаха младите Берк Бейхан и Николай Костадинов, които са съществени футболисти на Иван Николов в дублиращия отбор на " зелено-белите “ в Североизточна Трета лига.

В лагера на Етър централният бранител Георги Александров пропуща идното домакинство. Бранителят бе осъден за 1 мач за аления си картон против ЦСКА.

В състава за мача с “моряците ” се завръща различен централен защитник – Мариян Иванов, чието наказване изтече след аления му картон при гостуването на Черноморец Бургас за купата. Не е изцяло възобновен от травмата си Луис Кордова, а Мартин Моран към този момент тренира, само че до последно присъединяване му е под въпрос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР