Етър преследва промоция за елита със зъби и нокти, но

...
Етър преследва промоция за елита със зъби и нокти, но
Коментари Харесай

Етър търси нови попълнения от елита

Етър преследва промоция за елита със зъби и нокти, само че наред с това от клуба към този момент работят по лятната селекция.

Естествено към този момент разновидностите за укрепване на тима са два, като кой от тях ще бъде осъществен, зависи от това дали болярите ще се завърнат в Първа лига. До момента навръх тази карта залагат във Велико Търново - че ще се изкачат ходило нагоре. Съставът на Веселин Великов е на 4-ата позиция, която праща на бараж против 13-ия в елита. Виолетовите обаче имат късмет да се изкачат нагоре - изостават единствено на 2 точки от третия Хебър.
 Етър се завърна в борбата за елита
Етър се завърна в борбата за елита

" Болярите " надделяха Марица с 2:0 във Втора лига

От Етър към този момент са се свързали с клубове от Първа лига, от които да вземат играчи като преотстъпени. Сред тях е и Левски, написа " Тема спорт ".

През зимата Етър съумя да притегли юношата на сините Георги Александров. Централният защитник първо трябваше да е чартърен, само че по-късно разтрогна и мина на " Ивайло " като свободен сътрудник. Отношенията сред двете управления са отлични.

Както е известно, асистент на Станимир Стоилов при сините е Цанко Цветанов, който преди този момент бе в управата на болярите. Освен за млади родни играчи Етър се оглежда и за чужденци. Такива сигурно ще дойдат при влизане в елита. Наскоро клубът предприе и различен значим ход - назначи за състезателен шеф Георги Василев-Гочето.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР