Етър подписа договор с 19-годишния защитник Хосе Кордоба. Той се

...
Етър подписа договор с 19-годишния защитник Хосе Кордоба. Той се
Коментари Харесай

Етър подписа с панамец

Етър подписа контракт с 19-годишния бранител Хосе Кордоба. Той се трансформира в първият панамски футболист, който ще облече фланелката на "болярите ". Бранителят към този момент тренира с „ виолетовите” и игра в някои от контролите. Договорът му с великотърновския клуб ще бъде до 31 декември 2021 година, само че към момента се чакат нужните документи, с цел да получи Хосе Кордоба работна виза и спортни права и да бъде картотекиран в БФС.

Роден е на 6 март 2001 година и играе като централен защитник и ляв бек. Пълното му име е Хосе Анхел Кордоба Чамберс. Две години е играл в елитния панамски Индепендиенте, а през януари 2020 година е притеглен чартърен от испанския Селта и играе за втория тим в Сегунда дивизион. Хосе Кордоба е юношески национал на Панама, като е взел участие в селекцията до 20 години на осминафиналите в шампионата на КОНКАКАФ, само че не влиза в игра.

Хосе Кордоба бе на проби в Етър още през есента, игра за „ виолетовите” още на 9 октомври в контролата против ЦСКА 1948 в Правец, приключила 2:2. През януари той пристигна на лагера на етърци в с. Ягода и получи утвърждението на треньора Александър Томаш, който разяснява, че го е одобрил, тъй като е младо момче и има качества, само че му следва доста работа.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР