Етър и Локомотив Пловдив откриват петъчната програма в българския шампионат

...
Етър и Локомотив Пловдив откриват петъчната програма в българския шампионат
Коментари Харесай

Етър довършва започнатото срещу разсеяния Локо Пд

Етър и Локомотив Пловдив откриват петъчната стратегия в българския шампионат с мача между тях, който би трябвало да даде отговор кой от тези два отбора ще играе на решителния бараж за Лига Европа. И въпросът наподобява ненапълно превдварително решен.

Битката започва от 17:15 часа и можете да я наблюдавате в ефира на NOVA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще я следим и минута по минута на GONG.BG, а можете да я слушате и по Дарик радио.

Великотърновци имат привидно лесна задача. Те свършиха огромна част от работата си още в първия мач на "Лаута ", когато надвиха с 2:0. Така на реванша единствено знамение може да попречи на "болярите " да се класират за финалния бараж за Европа.

На всичко от горната страна противникът им надали ще е толкоз съсредоточен върху този дуел. Причината е, че единствено след пет дни на "железничарите " им следва исторически край за Купата на България с Ботев и напъните на тима ще са ориентирани напълно натам.

Концентрацията несъмнено е на пределно равнище при "болярите ". Наставникът им Красимир Балъков разгласи в навечерието на мача, че последните развръзки в Шампионската лига би трябвало да служат като обеца на ухото на играчите му и да не позволяват поврат.

Точно по тази причина се чака Бала да пусне всичко най-хубаво, с което разполага, с цел да не се стига до малко предстояща развръзка. Всички погледи във Велико Търново са вперени към финалния бараж, противник в който може да е Славия или Ботев Враца, по тази причина мотивацията е до краен лимит.

Колкото до пловдивчани, наставникът им Бруно Акрапович реши да спести напъните на трима свои играчи поради финала за Купата на България на 15 май. В групата не попаднаха Димитър Илиев, Йосип Томашевич и Милош Петрович. Вратарят Мартин Луков пък ще изтърпи наказването си за аления картон от предния мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР