Етър гони седмата си поредна победа в първенството на Втора

...
Етър гони седмата си поредна победа в първенството на Втора
Коментари Харесай

Великов: Играчите, с които разполага Етър, задачата е единствено завръщане в елита

Етър гони седмата си поредна победа в шампионата на Втора лига, което се възобновява след спирането поради международните квалификации. "Виолетовите " гостуват на Струмска популярност, а мачът е в Радомир в събота от 16:00 ч.

Великотърновският отбор е в серия от 11 мача без загуба в шампионата и за Купата на България, а към този момент 804 минути въобще не е допускал гол във вратата си. Само в последните 6 следващи победи етърци са с голова разлика 20:0, което ги изведе в челото дружно с Хебър Пазарджик.

"Готвихме се целеустремено за мача, не сме играли контроли. Завърнаха се Кольо Станев и Мартин Петков, които бяха национали. Абсолютно всички са здрави, нямаме осъдени и контузени. Групата е от 22 футболисти, от които ще предпочитам за мача. Тръгваме с въодушевление и се надявам да се върнем с трите точки от Радомир. Всички мачове до момента на Етър са тежки. Теренът не е добър, а времето е тежко, по тази причина момчетата би трябвало да проявят морално-волеви качества. Този мач ще е една борба, в която футболът ще бъде малко, би трябвало да се сборим, в случай че желаеме да се върнем с успеха ", разяснява преди мача старши треньорът Веселин Великов.

Той съобщи, че познава чудесно противника, който не би трябвало да бъде подценяван.

"Бях много време в Кариана и против Струмска популярност изиграхме пет мача. Познавам ги, гледах им срещите, те са тим, който подценим ли и не се сборим, ще ни бъде доста тежко. Най-важното са трите точки. Ако от идните пет мача вземем 12 точки, имам вяра че за Нова година ще зимуваме първи в класирането. Целта в случай че не беше изпълнима, нямаше да дойда тук. С тези играчи, които има Етър, задачата е само завръщане в елита, без значение на първо или трето място, само че ние желаеме да сме оптимално напред ", разяснява Веселин Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР