Естрадният трубадур Веселин Маринов и любимата му се ширят в

...
Естрадният трубадур Веселин Маринов и любимата му се ширят в
Коментари Харесай

Веско Маринов посреща внуците в къща от приказките в Пирин, имат и домашни любимци – куче, котка, таралежи…

Естрадният трубадур Веселин Маринов и обичаната му се ширят в разкош парцел за 1 милион лв. в подножието на Пирин. Изпълнителят е вложил сумата от милион лв. в чисто нова къща в планинския затворен комплекс сред Банско и Разлог.

Половинката му Веселина, с която са двойка от няколко години насам, обича да споделя фотоси от домашния им уют в планинската им вила. Блондинката от Добрич, която е някогашна сервитьорка, е безработна и запълва многото си свободно време с домакинстване. От фрагментите в обществените й мрежи е видно, че домът им с Веско е по финален вик на интериорния дизайн, разполага с голям двор, веранда, няколко спални и е решен в алпийски жанр с камък и дърво, като всички парцели в комплекса.

Наистина домът на Веско Маринов е хубав, необятен, с огромен и добре поддържан двор, за който може би персонално жена му се грижи. Къщата е напълно решена в дърво и камък, което не е по никакъв начин елементарно за осъществяване откъм финансова позиция, написа razkritia.com.

Някои от прилежащите къщи към момента се продават и от обявите се вижда, че цените стартират от 300 хиляди евро и стигат до половин милион евро според от квадратурата им.

Въпросният комплекс от дълго време беше обичано място за отдих на естрадния трубадур от Полски Тръмбеш, който преди време ходеше постоянно на ски почивки там дружно с правилния си приятел Цветан Цветанов. Впоследствие обаче решил, че не желае да е просто посетител, и направил внушителната покупка, написа „ Марица ”.

С Веселина първоначално ходели единствено за уикендите, само че толкоз им допаднало да са обградени от чист въздух и природа, че се изнесли дефинитивно от жилището на артиста в „ Студентски град “ в София. В столицата оставали единствено когато той имал креативен задължения. На посетители в къщата му в Разлог постоянно идвала и щерка му дружно с мъжа си и внуците. Веско стана дядо на момиче и момче близнаци през 2020 година, които са кръстени Веселин и Цветелина. С актуалната му обичана нямат наследници, а тя е разведена, с две дребни деца, които съдът обаче присъди на нейния някогашен мъж, огромен предприемач.

От фотосите, качени в обществените мрежи от Веселина, излиза наяве, че с изключение на куче и котка, те имат и други домашни любимци – таралежи, които хранят със суджук.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР