Естрадният трубадур откраднал любовница на комика Пикантни подробности от любовния

...
Естрадният трубадур откраднал любовница на комика Пикантни подробности от любовния
Коментари Харесай

Веско Маринов с инфарктно кръвно заради Рачков

Естрадният трубадур откраднал държанка на комика

Пикантни детайлности от любовния живот на Димитър Рачков и Веселин Маринов лъснаха в предаването „ Като две капки вода “. За първа година естрадният трубадур влиза в ролята на жури в имитаторското шоу, а още с началото на сезона сред него и водещия Рачков избухна тежък спор. Певецът от Полски Тръмбеш си изпусна нервите и атакува словесно комика, като си разреши да се разрови на надълбоко в взаимното им минало и се изпусна, че двамата са баджанаци, написа вестник Ретро.

Запознати издават, че след препирнята посред им Веско даже вдигнал инфарктно високо кръвно и не се чувствал добре. 61-годишният артист и преди е попадал в сходни сериозни обстановки, когато се развълнувал прекомерно или се разгневял. За благополучие, ситуацията не ескалирало до по-сериозни последствия и от екипа съумели да го успокоят, без да се стигне до пристъп. Неотдавна Маринов се сгромоляса на подготовките на собствен концерт точно поради нараснало кръвно.

От своя страна Рачков остана шокиран от обръщението на „ зет “ от страна на Маринов към него, само че Веско уверено продължи да го повтаря. Очевидно артистът не е знаел, че в миналото в предишното двамата са делили една и съща жена, без водещият на „ Капките “ да подозира. 50-годишният комедиант и 61-годишният естраден артист са известни донжуани в българския шоуелит и през годините са имали голям брой скандални връзки и любовни афери. Коя обаче е дамата, която е съумяла да омагьоса и двама им, по този начин и не стана ясно.

В момента Рачков живее на фамилни начала с 27 години по-младата от него русокоса плеймейтка Анита. Двамата са дружно от към 3 години, а любовта им пламна на снимачната площадка на видеоклип на братя Аргирови. Бившата моделка от корицата на „ Плейбой “ от дълго време заряза старите си професионални занимания и откогато е с комика, го раздава примерна кариеристка, като сега даже стажува в известна столична банка. Веско Маринов също съжителства с по-млада от себе си дама. Неговата сегашна обичана е с не по-малко абсурден имидж. Добричлийката Веселина съумя да омае изпълнителя на „ Горчиво вино “ още до момента в който бе омъжена за предходния си брачен партньор – огромен предприемач от Северна България. От него тя има две деца, които след бракоразводното дело съдът даде на някогашния ѝ мъж, защото към оня миг тя била безработна.

Двамата с Веско в началото криеха връзката си, само че точно първият брачен партньор на екссервитьорката от Добрич оповести аферата им обществено. Любовният им разказ обаче се оказа дълготраен.
Веско има зад тила си два несполучливи брака и голям брой афери с атрактивни дами. Рачков пък дълго време бе благоприятен за Мария Игнатова, а преди този момент бе женен за актуалната жена на Евтим Милошев – сценаристката Христина Апостолова, от която има наследник Димитър-младши.
Макар да са остарели познайници и нееднократно да са излизали на една сцена, очевидно Маринов е натрупал яд против баджанака си, щом си разреши да го нагруби неколкократно пред многохилядната тв публика на „ Капките “. „ Млъкни, бе! 11 сезона ти чувам всичките нелепости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, претърпявам всяка ария “, бяха част от репликите, с които естрададжията насоли тв водещия.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР