Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува бившия си съпруг Милчо Кацаров,

...
Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува бившия си съпруг Милчо Кацаров,
Коментари Харесай

Силвия Кацарова оплю жестоко мъжа си


Естрадната звезда Силвия Кацарова разкритикува някогашния си брачен партньор Милчо Кацаров , с който бяха женени в продължение на повече от 30 години. Композиторът е първата огромна обич на елзетката и татко на единствената й щерка Теди, която също е певица, написа Ретро.

Въпреки че двамата са разведени отдавна, а Кацарова понастоящем  е омъжена за по-младия от нея предприемач Любомир Димитров, явно сред някогашните съпрузи в последно време е назряло напрежение. „ Закотвянето във всеки брак е грешка, огромна неточност . Всеки човек на пътя ни е пратен, с цел да ни поведе по дадения за нас сюжет. Но когато индивидът остава в първичното си положение, не мърда... Милчо не е мръднал в развиването си, но не е мръднал! Толкова е заземен. За него парите са значими, работата. Грам нематериалност няма! Аз не мога да пребивавам по този начин. Търпяла съм 36 години. С Любо е по-друго. Той е малко по-отворен “, разяснява естрадната звезда. Вероятно след съпружеските им взаимоотношения са се влошили от разкритието, че Милчо има нова жена до себе си, с която бил по-щастлив, в сравнение с със Силвия.

Макар певицата и композиторът дълги години да наподобява като съвършеното семейство и в естрадната колегия намерено да им завиждаха за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели лъжи и изневери. Милчо също имал извънбрачна случка и не било напълно правилно, че Кацарова първа е напуснала фамилното гнездо. Разводът им бил тежък, само че най-трудно го изживяла щерка им Теди. В момента някогашните съпрузи, които в предишното бяха дружно част от известната група са свързани и посредством звукозаписното си студио „ Силвия Мюзик “,в което са съдружници. През 2011 година Кацарова се взе с 10 години по-младия от нея милионер Любо на обилна сватбена гала, а бракът им и до през днешния ден е одумван от мнозина.

Напук на интригите и възрастовата разлика те не престават да са дружно, а от предишния месец са новодомци в дворец за 2 милиона лв. в „ Бояна “. Откакто е милионерска брачна половинка, Силвия се вози в лъскави джипове, носи маркови тоалети и постоянно върви по почивки. С Любо нямат общи наследници а певицата е в трепетното очакване скоро да стане баба и да посреща внуци в новата къща.

Дъщеря й Теди най-сетне откри любовта в лицето на чужденеца Ян, който е родом от Чехия , само че сигурно нямало да се омъжва за него, тъй като и тя като и родителите й, към този момент има един провален брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР