Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за

...
Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за
Коментари Харесай

Лили Иванова продаде билети за 200 хиляди

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, който ще бъде последният от националното ѝ турне на 4-и декември тази година. Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лева, демонстрира информация на „ Галерия “.

Едно място от първите 10 реда коства 250 лева По-приемливите са цените на евтините билети - 60, 90, 130 и 160 лв.. Скъпи за феновете на Лили се оказаха билетите от 200 лева, само че все пак повече и от тях са разпродадени.

Най-много пари именитата изпълнителка ще прибере точно от изявата си в София, това демонстрират и ранните резервации - 9 месеца по-рано.

Любопитна детайлност е, че билетите в девет от оповестените градове към този момент са разпродадени. Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград, Търговище и Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха стремително и се наложи Лили Иванова и екипът ѝ да разгласят втора дата за концерта там.

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лева След това тя се насочва към Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

Преди дни певицата получи следващия приз за творчеството си от министъра на енергетиката Александър Николов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР