Естрадната легенда Стефка Берова е научила за смъртта на голямата

...
Естрадната легенда Стефка Берова е научила за смъртта на голямата
Коментари Харесай

Много тежко погребение. Огромна скръб застигна семейството на легендата Стефка Берова

Естрадната легенда Стефка Берова е научила за гибелта на огромната си обич – роден музикант, чието име певицата пази в загадка. Навремето двамата имали буен разказ, който тя криела даже от щерка си Косара. Изпепеляващата им връзка обаче приключила трагично – музикантът решил да забегне в Щатите, а Берова не желала да зарязва живота и кариерата си у нас. Дълго време страдала за него, а когато неотдавна схванала, че е мъртвец, спомените от предишното още веднъж нахлули в съзнанието ѝ и се разстроила.

80-годишната звезда, която чества юбилея си при започване на май, в никакъв случай не е била свързвана обществено с разнообразни мъже, с изключение на с бащата на щерка ѝ и неин някогашен театрален сътрудник – Йордан Марчинков. Берова е безапелационна, че не той обаче остава най-важният мъж в живота ѝ, само че не крие, че ѝ е тъжно, че двамата са скарани от години и не поддържат връзка по никакъв мотив. „ Той си има друго семейство, само че веднъж се видяхме и той ми сподели: „ Здравей, Фано “. И аз му крещя: „ Данчо, обади ми се “, а той – добре, и с това се завърши. Данчо от години го апелирам посредством други хора да създадем концерт, само че той споделя, че не е пял от дълго време и не желае. Аз го уговарях, че в случай че би трябвало, ще пуснем плейбек, само че той е изрично срещу. Казва, че не може, тъй като към този момент не знае какво да прави пред хората “, споделя певицата.

Повече от 30 години феновете на шлагерите им „ Семеен спомен от Поморие “, „ Моряци “, „ Обичам те “ и доста други се надяват двамата да се съберат на сцената, само че това по този начин и не се е случва. Причината е у Йордан Марчинков, който изрично отхвърля среща с някогашната си жена. Като дует със Стефка изкарват 22 години. Преди да се залюби с Берова, той има брак с друга музикантка, от която има наследник Кирил. След развода със Стефка Берова Марчинков се дами за Ася, с
която е и до през днешния ден, само че нямат деца.

Когато обичаният дует се разделя, Йордан от време на време се обаждал на щерка им Косара, само че връзките им били хладни. Стефка хвърля виновността за проваления им брак върху себе си. Сега, след толкоз години, нямала мъж до себе си и се е отказала от любовта, тъй като към този момент не ѝ било забавно. Посветила се е на своя внук, който пораства в Рим. Там певицата живее дружно с щерка си Косара. Връща се рядко у нас и съвсем не прави концерти. На 80 Стефка не вижда смисъл да пее повече. „ То с нашите песни не знам към този момент какво стана – не разрешиха ли ги, какво ли, не ги пускат на никое място! Пускат от прелестния ни дует с Данчо единствено „ Семеен спомен за Поморие “, в случай че някой някъде изобщо нещо пусне “, разяснява звездата, която у нас взема мизерна инвалидна пенсия за дългогодишния си труд на сцената.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР