Естрадната легенда Лили Иванова се маже с крем против бръчки

...
Естрадната легенда Лили Иванова се маже с крем против бръчки
Коментари Харесай

Ето каква била тайната на Лили Иванова за вечна младост

Естрадната легенда Лили Иванова се маже с крем срещу бръчки на швейцарската марка „ Ла прери” за рекодните 1500 лева, твърди таблоидът „ Уикенд”, базирайки се на информация от хора от екипа ѝ.

Звездата била луднала по помадата и не пропущала и ден, в който да нанесе от скъпоценния крем върху кожата си.

81-годишната изпълнителка нееднократно е споделяла, че няма никакви пластични интервенции по лицето си. Прибягвала само до козметични процедури. Дни преди новогодишните празници изпълнителката на „ Камино” безусловно била затрупана с дарове. Лили даже разгласява в персоналния си профил във фейсбук част от армаганите за нея. Приятели и напълно непознати за нея хора ѝ изпратили цветя и шоколад, най-вече естествен. Сред даровете имало декорации, голям брой плюшени играчки и картички.

Най-много Лили се зарадвала на дребната кутийка с чудодейния подмладяващ крем, подарък от непосредствен неин другар и обожател. Певицата, която от няколко години сполучливо сърфира в интернет, незабавно потърсила повече информация за мазилото и изпаднала във екстаз, щом прочела, че има неотложен лифтинг резултат, който скоростно изтривал бръчките и заличавал годините. Скъпарският крем, който коства колкото 5 минимални пенсии, сполучливо се борел с признаците на стареене, правел отпуснатата кожа гладка и стегната, а тенът – лъчезарен. Певицата към този момент го е тествала и е удивена от резултата. Слагала си от крема всяка вечер, преди да легне.

От години, поради бръчките по лицето и ръцете ѝ, Лили не разрешава да я снимат в непосредствен проект. Освен това не позволява фотографи на концертите си с изключение на тези, които самата тя е наела. Естрадната звезда не разрешава да се разгласяват нейни фотоси, преди тя да ги е одобрила персонално.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР