Естрадната легенда Георги Христов се забърка в поредния скандал, а

...
Естрадната легенда Георги Христов се забърка в поредния скандал, а
Коментари Харесай

Георги Христов с нови пиянски изблици: Певецът атакува с брутални псувни стартът на „Като две капки вода”

Естрадната легенда Георги Христов се забърка в следващия скандал, а словесната му експанзия към звезди от родния шоубизнес няма край. Изпълнителят на шлагера „ Черно и бяло ” оплю виртуално старта на новия сезон на „ Като две капки вода ”, употребявайки необикновено цинични изрази.

„ Като два тона лайна! Стар бардак със остарели курви! И остаряла маман Халваджиан! ” – това написа артиста на персоналната си страница във Facebook в понеделник вечерта, когато течеше хитовото музикално шоу.

Ненавистта на музикалната звезда към продуцента е пословична. Обикновено Жоро избухва в късните часове на нощта, а на сутринта се срами от написаното и незабавно го изтрива. Предишното виртуално експлоадиране на изпълнителя на „ Черно и бяло “ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той подсети на продуцентите на „ Като две капки вода “, че са не запомнили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев. „ Песента ми „ Нямам потребност от доста другари “ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се не помни това? “, подсети тогава 57-годишният Георги Христов.

Заради неприятното си пиене

надареният реализатор изгуби няколко свои правилни другари, които атакува с обиди и псувни в обществените мрежи. Заради негови непремерени офанзиви от приятелския му кръг изчезнаха с мръсна газ остарели негови приятелки като гримьорът Валентин Кулагин и Кичка Бодурова. Жоро се счепка и с певицата Катя Близнакова. В разгара на ваучър в къщата му във Волуяк, на който участвали и други хора, той я нарекъл дебела. Двамата обаче бързо се сдобриха и през днешния ден още веднъж са първи приятелки.
От десетилетие не стихва враждата на Жоро и с дует „ Ритон ”. По време на премиите на „ БГ Радио ” предходната година артистът избухна с противен коментар по техен адрес. „ Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно най-малко! ”, разяснява награждаването им Христов. Вербалната експанзия към звездния дует напълно не е единствената. Миналото лято артистът втрещи с несъответстващ пост в обществените мрежи, минавайки всевъзможни граници на благовъзпитание. Жоро назова своята колежка Ваня Щерева и щерка й Мила Роберт „ отпадъци ”. „ Някаква звезда с майка! И отпадъци! Мила робен или errs! Нама такава страна! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам! ”, избухна Христов. Обидното обръщение, цялостно с правописни и пунктуални неверни взриви почитателите му. В мненията си те дадоха явен знак, че това не е обикновено държание и евентуално е предизвикано от алкохолна анестезия.

Повод за пиянския яд на Жоро

стана новината, че Азис и дъщерята на Щерева са създали кавър на един от най-големите шлагери на чалга краля „ Никой не може ”. Творческият тандем очевидно не се оказа по усета на Христов, който изпълни персоналния си профил във фейсбук с обиди по адрес на Ваня и щерка й Мила. След това Жоро се разгневи и на Би Ти Ви поради предаване, отдадено на Лили Иванова. Изпълнителят още веднъж написа възмутим коментар в късните часове на нощта, евентуално още веднъж под въздействието на огнената вода. Изпълнителят нахока виртуално Мартин Карбовски малко откакто бе излъчено предаването на обичания на естрадната прима публицист ден след 82-ия й рожден ден. Вероятно Жоро не бе склонен с изявленията и хвалбите по адрес на живата легенда. Под въздействието на афект Христов написа: „ Лайнеметки! Btv! КАРБОВСКИ! “, под което отговорът на журналиста не закъсня. Озадаченият Карбовски не разбра поста на артиста и се опита да потуши пристрастеностите, като предложения разбеснелия се естраден артист на персонален чат, с цел да не става панаирът им обществено притежание. Малко по-късно Жоро изтри своя пост дружно с мненията под него.  Публична загадка от години е, че артиста има съществени проблеми с чашката. Той се налива постоянно в къщата си с „ Метакса ” и става неконтролируем, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР