Естонският евродепутат Яак Мадисън номинира бившия президент на САЩ Доналд

...
Естонският евродепутат Яак Мадисън номинира бившия президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Тръмп отново номиниран за Нобелова награда за мир

Естонският евродепутат Яак Мадисън номинира някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за Нобелова премия за мир.
" Поради обстоятелството, че парламентарни депутати също могат да предлагат претенденти за Нобелова премия за мир, аз се възползвах от тази опция ", написа той на страницата си във Фейсбук, съобщи ТАСС.
 Партията на Тръмп няма да го призове да се кандидатира за президент през 2024 година Партията на Тръмп няма да го призове да се кандидатира за президент през 2024 година
Ръководството на Републиканската партия на Съединени американски щати няма да приканва някогашния президент Доналд Тръмп да се кандидатира за президентския пост...
„ Доналд Тръмп стана първият президент на Съединените американски щати през последните 30 години, при който страната, която той оглавява, не стартира нито една война “, изясни решението си Мадисън.
„ Освен това под негово управление бяха подписани няколко мирни съглашения за Близкия изток, които спомогнаха за постигането на непоклатимост и мир в района. "
Тръмп и преди е бил номиниран за тази премия. През септември 2020 година такава самодейност пое норвежкия народен представител, член на Прогресивната партия Кристиан Тюбринг-Гиеде, който по този метод означи ролята му в съглашението за нормализиране на връзките сред Израел и ОАЕ.
През ноември представители на партия Шведски демократи застанаха зад номинацията на американския президент. След това някогашният водач на тази секта в шведския парламент Матиас Карлсон означи присъединяване му в решаването на проблемите на Корейския полуостров, на Балканите, както и сред Израел и съседите й.
 Профилът на Тръмп в YouTube си остава замразен Профилът на Тръмп в YouTube си остава замразен
YouTube удължи замразяването на акаунта на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за неустановен интервал, заяви Politico, по информация н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР